פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים מה שזכור לי מהסרט שהוא בסגנון של קטע מהסרטים, יחצן המסיבות, אמריקן פאי וכו'. זה סרט אמריקאי, הדמות הראשית היא בחור שהוא מנתח פלסטי וכל הבחורות שהוא טיפל בהן דלוקות עליו ויש לו חבר שמן שלא מצליח להשיג בחורה יש הרבה צחוקים וקטעי סקס בסרט. תודה לעוזרים
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים אם אני לא טועה זה הסרט שבו למנתח יש "מתנה" שכל בחורה שהוא שוכב איתה אז הבחורה ישר מוצאת לאחר מכן את "האחד", לא זוכר את שמו...
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים מחבר תותחים אתם! יש עוד איזה סרט, גם בסגנון אמריקן פאי וכאלה עם הרבה סקס. הדמות הראשית זה בחור צעיר שמשכיב הרבה בחורות בסרט, פעם אחת הוא היה במין מקדונלדס כזה וניסה להשכיב מישהי במטבח ובטעות הוא שם אותה על גריל חם, עוד קטע שזכור לי שבחורה טיפסה על סולם והוא הציץ לה, ולקראת סוף הסרט הוא הכיר אישה מבוגרת וגם איתה הוא שכב והיא לא נתנה לו ללכת וכל הזמן שכבה איתו. קיצר סרט מגניב כזה אם תוכלו לעזור לי למצוא אותו. תודה רבה.
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים מישהו מכיר סרט שהשחקן הראשי צועק this is sparta ובועט במישהו לבור ? : אני לא מכיר את הסרט שיוסי ביקש אבל לסרט עם "this is sparta" קוראים 300. לא באמת ענית?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.