עבור לתוכן

בעיה בשיתוף קבצים

Featured Replies

פורסם

שלשום, עברתי מהתשתית של בזק לתשתית של הוט עקב מחיר גבוה ואי גמישות מצד בזק ללכת לקראתי ולהוריד עלות חודשית.

התשתית שהיתה לי בבזק 10 מ"ב וכעת יש לי 12 מ"ב כאשר אני מחובר דרך mpls ( ללא חייגן ).

אני מוריד ומשתף די הרבה בטורנטליץ, כאשר הרטיו שלי עומד על 1.4.

מאז שינוי התשתית, חל שינוי לרעה בהורדה כאשר מהירות מקסימלית עומדת על כ 500 ק"ב בנוסף, אני לא מצליח לשתף שום דבר, מהירות העלאה לא עולה על 1 ק"ב ותקשורת ל peers כל הזמן מתנתקת.

מכיוון שאני מחובר ללא חייגן, אין מה לפנות לספק, הרי ואני בכלל לא עובר ולא מנותב דרכו. לכן פניתי להוט כאשר הם נשבעים בכל היקר להם שאין שום חסימות וכל הניתובים תקינים. בבדיקת המהירות - הכל תקין, גם מול ספק וספק תשתית.

זוהי הכתבה שמצאתי ברשת שבדיוק מתארת את הבעיה בשיתוף קבצים

נראה כי אני צריך לנסות להתחבר דרך החייגן ( להבנתי, דרך התקשרות זו פחות מומלצת ) כלומר על התקשורת תעבור דרך הספק.

הבעיה היא, שיש לי ראוטר של סיסקו ( לינקסיס 160 ) והוא לא עובד באופן תקים ים l2tp.

אז כנראה שאצטרך לקנות ראוטר של tplink 1043 למשל על מנת לבצע את הבדיקה.

האם יש/היתה למשהו בעיה דומה? האם יש המלצות/עצות מה אלי לעשות?

תודה

פורסם

לפני שאתה רוכש נתב רק לשם הבדיקה, חבר את המודם למחשב מסויים ותיצור במחשב חיבור חייגן.

אם אכן המצב ישתפר, תוכל להתקין קושחת צד שלישי על הנתב שלך (dd-wrt), אך זה תלוי בגירסת החומרה של הנתב שברשותך. ולנסות להגדיר חייגן L2TP.

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה רוכש נתב רק לשם הבדיקה, חבר את המודם למחשב מסויים ותיצור במחשב חיבור חייגן.

אם אכן המצב ישתפר, תוכל להתקין קושחת צד שלישי על הנתב שלך (dd-wrt), אך זה תלוי בגירסת החומרה של הנתב שברשותך. ולנסות להגדיר חייגן L2TP.

אם הבנתי נכון, אני צריך להתקשר לספק ולבקש לעבור לחייגן במקום ל mpls ואז להגדיר חייגן l2tp במחשב?

רעיון מעולה - יכול לחסוך קניית ראוטר.

תודה

פורסם

אם אני לא טועה, אין אפשרות להתחבר בחיבור חייגן מספר פעמים בו זמנית. מה שאומר שאם יש ברשותך מספר מחשבים, לא תוכל לחבר אותם בחייגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים