פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים אז נתחיל מזה שהידע שלי במחשבים הוא בסיסי ביותר ורק אתמול התחלתי להשתמש ב-proxytoolלצערי גיליתי שהגלישה דרך שרת פרוקסי היא חוויה למזוכיסטים בלבד או לכאלה בעלי מטרה ספציפית,בתור דובר גרמנית המטרה הברורה שלי היתה צפייה ב-zattoo, תוכנת שמכילה צפייה בהרבה ערוצים בגרמניתעם אפשרות לצפייה אונליין או באמצעות תוכנה חיצונית, בארץ אין אפשרות שימוש בתוכנה עם ip ישראלי. בגרמניה השתמשתי בה הרבה אבל בארץ גיליתי שאין לה יותר שימוש על המחשב שלי והסרתי אותה, עכשיו אחרי שגיליתי את הפרוקסי ( כאמור ידע קצת מוגבל במחשבים..)אני עדיין זקוק לפרוקסי אירופאי עם עדיפות לגרמני אבל השאלה שלי היא האם אחרי מציאת אותו שרת פרוקסי אירופאיאוכל לצפות בתכנים של זאטו ברמת מהירות נורמלית?
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים אני לא יודע על אירופה אבל אני משתמש ב-StrongVPN לצפייה ב-Netflix ו-HULU מארה"ב. בדר"כ אין בעיית סטרימינג אבל איכות הצפייה אינה ב-HD (שני האתרים תומכים ב-HD אבל נראה לי שרוחב הפס שלי לא מספק). http://www.strongvpn.com/
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים מחבר ועוד דבר,אחרי שמצאתי לי את שרת הפרוקסי המיוחל (יש חשיבות אגב או עדיפות לסוג פרוקסי מסויים במקרה הזה?)איך אני מתחבר אליו בעזרת תוסף ה proxytool?תודה.
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים אין לי מושג מה זה proxytool. אני התחברתי למחשבים עם הגדרות בסיסיות של יצירת רשת VPN שקיימות ב-WINDOWS 7, מכשיר האנדרואיד שלי ומכשיר האייפאד. יש הוראות בתמיכה של שירות הפרוקסי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.