עבור לתוכן

שדרוג מחשב קיים עד 900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שBF3 יוכל לעבוד עליו כמו שצריך, גם אם זה יהיה על הגראפיקה הכי נמוכה, אבל שבאמת שהמחשב יחזיק את המשחק כמו שצריך - זה הכי חשוב!

המפרט הקיים הוא:

לוח אם - ASRock G14C-GS

מעבד - Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz

זכרון - 2GB RAM DDR2

כ.מסך - Gigabyte GT 220

בנוסף, אני מעוניין גם במערכת קירור יעילה, אבל זה כבר בונוס אם נשאר מהתקציב.

וכמובן שהתקציב הוא 900 ש"ח, אפשר לחרוג עד 950 בערך, אבל כמובן שאני מעדיף להוציא כמה שפחות...אז לא חייבים לנצל את כל התקציב...

תודה רבה, ושיהיה אחלה יום! :)

-אליסף

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת קשה לענות. אני לא מוצא את הלוח אם שלך באתר של היצרן.

כמה סלוטים של זיכרון יש לך? האם כל הסלוטים הם של DDR2?

בעיקרון כדאי להוסיף זיכרון שיהיה לפחות 4G (כי זה זול וכי 2 זה מעט מדיי)

וכמובן שצריך לשדרג את הכרטיס מסך. אחד מאלה אמור להספיק:

GigaByte ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1

₪756

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1265

Sapphire ATI Radeon 6770 Flex 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1

₪728

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2766

Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5, יחידות 1

₪699

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3099

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2183

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

פורסם
  • מחבר

לא הצלחת למצוא את הלוח אם?

בכ"מ, יש ארבעה סלוטים לזכרון-2 של ddr2, ועוד 2 של ddr3.

כרגע יש לי 2 סלוטים תפוסים בשני כרטיסים של 1gb כל אחד.

והאם זה באמת נכון שאם יש לי 2 סלוטים של זכרון שווה(כמו אצלי, ג'יגה וג'יגה) ואני מוסיף לדוגמא עוד גי'גה על סלוט שלישי-אז זה יותר גרוע מהשתי ג'יגה לבד?

פורסם

אוקיי זה טוב. לדעתי, כדאי לך לוותר על שני הכרטיסים של ה DDR2. ה DDR3 היום זולים מאוד.

נכון לעכשיו אתה לא יכול להשתמש ביותר משני סלוטים כי DDR2 ו DDR3 לא יכולים לעבוד ביחד.

מה שאתה מדבר עליו נקרא DUAL CHANNEL שנותן איזשהו שיפור בביצועים (לא יודע עד כמה הוא משמעותי, לדעתי עדיף למשל 3GB בלי DUAL מאשר 2GB עם), זה משתנה.

בכל מקרה אני באמת ממליץ בנוסף לכרטיס מסך לקנות זיכרון. אתה יכול לקנות 2X2GB ואז לנצל את ה DUAL (זה טוב אם אתה חושב ש 4GB יספיק לך גם להמשך, החיסרון הוא שלא יישארו לך סלוטים). אני אישית הייתי מוסיף כרטיס ל 4GB, בכדי לאפשר שידרוג עתידי עם עוד 4GB ואז גם לנצל את ה DUAL.

שים לב שהמחירים שלהם זולים, 4GB יעלו לך כ 120 ש"ח.

(כמובן ששדרוג ה DDR2 מיותר לחלוטין, זה רק יותר יקר ופחות טוב).

פורסם

מה הדגם המדויק של הספק?

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה טוב. לדעתי, כדאי לך לוותר על שני הכרטיסים של ה DDR2. ה DDR3 היום זולים מאוד.

נכון לעכשיו אתה לא יכול להשתמש ביותר משני סלוטים כי DDR2 ו DDR3 לא יכולים לעבוד ביחד.

מה שאתה מדבר עליו נקרא DUAL CHANNEL שנותן איזשהו שיפור בביצועים (לא יודע עד כמה הוא משמעותי, לדעתי עדיף למשל 3GB בלי DUAL מאשר 2GB עם), זה משתנה.

בכל מקרה אני באמת ממליץ בנוסף לכרטיס מסך לקנות זיכרון. אתה יכול לקנות 2X2GB ואז לנצל את ה DUAL (זה טוב אם אתה חושב ש 4GB יספיק לך גם להמשך, החיסרון הוא שלא יישארו לך סלוטים). אני אישית הייתי מוסיף כרטיס ל 4GB, בכדי לאפשר שידרוג עתידי עם עוד 4GB ואז גם לנצל את ה DUAL.

אתה יכול לתת לי הסבר יותר טוב מה זה ה-Dual Chanel? לא הבנתי למה הוא נועד ואיך זה עוזר לביצועים.

בכ"מ, אתה ממליץ לי לקנות כרטיס אחד של 4GB DDR3? כי זה לא היה ממש ברור...

ומה אני עושה עם ה-DDR2?

ולגבי הספק, אני באמת שלא יודע, איך בודקים כזה דבר?

פורסם

פותחים את המארז ומסתכלים על המדבקה

פורסם

DUAL CHANNEL

http://en.wikipedia.org/wiki/Dual-channel_architecture

ממליץ לקנות זיכרון אחד של 4GB (ככה בעתיד/עכשיו אם יש לך תקציב לזה תוכל להוסיף עוד כרטיס של 4GB ועדיין לנצל את ה DUAL). תשים לב שיש לך 2 סלוטים ואז אם תרצה לשדרג בעתיד ותשתמש עכשיו ב DUAL עם שני כרטיסים של 2GB תצטרך "לזרוק" אחד מהם.

אתה יכול לנסות למכור אותם או לשמור/העביר למחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה!

ושאני אבין, אני לא יכול להשתמש ב-DDR2 וב-DDR3 בו זמנית?

מה קורה אם אני שם משני הסוגים?

פורסם

אי אפשר, המחשב לא יעלה.

בלי דגם הספק לא ניתן לדעת אם הוא מסוגל לסחוב כרטיס מסך חזק. בכל מקרה, סטיק 4GB DDR3 + 6850\6870 יעשו את העבודה.

כמובן ש-OC למעבד לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על ati? בכל מקרה, איזה ספק אתה ממליץ למחשב כמו זה?

Intel q8300 2.5 GHz

Gigabyte gt220

4gb ram

Ati 6850/6870

דרך אגב, בדקתי, והספק הוא: jtc p-4 500w atx129 sata dr-b500e

(יש מצב שזה זה? למה זה כ"כ ארוך? O.o)

פורסם

הספק גנרי וחובה להחליפו

מה הרזולוציה של המסך?

האם יש כוונה להחליף מסך, אם כן מתי?

פורסם
  • מחבר

הספק גנרי וחובה להחליפו

מה הרזולוציה של המסך?

האם יש כוונה להחליף מסך, אם כן מתי?

אתה יכול בבקשה להמליץ לי על ספק?

הרזולוציה במשחק עומדת על 1024X768

והאמת היא שחשבתי לקנות מסך חדש מתישהו, למה אתה שואל?

פורסם

זה משנה כי על רזולציה די נמוכה לא צריך כרטיס -מסך שהוא חסק מעבר לזה, אפשר להסתפק בכרטיס פחות חזק.

לחץ על לחצן שמאלי בעכבר על גבי שלוחן העבודה וכנס לרזולציה... מה האפשרות הכי גבוהה שיש?

ותאמת יותר חשוב, על איזה רזלוציה אתה בדרך כלל משחק? ( אני מבין שהכל מספק אותך, כל עוד המשחק רץ חלק ) .

פורסם
  • מחבר

זה משנה כי על רזולציה די נמוכה לא צריך כרטיס -מסך שהוא חסק מעבר לזה, אפשר להסתפק בכרטיס פחות חזק.

לחץ על לחצן שמאלי בעכבר על גבי שלוחן העבודה וכנס לרזולציה... מה האפשרות הכי גבוהה שיש?

ותאמת יותר חשוב, על איזה רזלוציה אתה בדרך כלל משחק? ( אני מבין שהכל מספק אותך, כל עוד המשחק רץ חלק ) .

הרזולוציה הכי גבוהה בשולחן העבודה זה מה שאני משתמש - 1366X768

ואני משחק בדרך כלל על 1024X768 במשחקים, אבל אם היה אפשר להוריד כדי שהמשחק ירוץ חלק - אז הייתי מוריד, כל עוד רואים משהו במשחק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים