עבור לתוכן

חלון של vbc.exe מופיע בעליית וינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני יומיים החל להופיע לי חלון console שלו הכותרת "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.exe" ב-startup של וינדוס.

החלון הנ"ל מופיע ובנוסף מופיע חלון console נוסף אשר נכתב שם משהו ונעלם מהר לפני שאני מספיק לקרוא.

לא עשיתי שום התקנות ושום שינויים, זה פשוט התחיל להופיע.

ניסיתי את הפתרון הזה, אבל אחרי אחרי שכיביתי את כל ה-services והדלקתי לפי קטעים, החלון לא הופיע, רק כאשר סימנתי ב-msconfig, איתחול נורמלי - Normal startup הופיע החלון.

בנוסף לכך מחוות משטח המגע וכפתורי המגע הפסיקו לעבוד למרות שהתהליך quickset פועל.

quickset זו התוכנה שאחראית את כל המחוות וכל הכפתורי מגע בלפטופ.

dell vostro 3500

windows 7 ultimate 64bit

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

תיקנתי את הבעיה עם התוכנה של dell בעזרת שיחזור מערכת, אך עדיין מופיע לי החלון vbc.exe המוזר הזה

פורסם
  • מחבר

ב-msconfig ב-startup אין שום פקודה שמריצה את vbc.exe

פורסם

היישום לא מופעל מעצמו. ::)

תבדוק גם ב run once.

פורסם
  • מחבר

מה זה run once? הוספתי תמונה

image-B45B_4E69198E.jpg

פורסם
  • מחבר

התמונות נועדו להמחיש שאין פקודה ב-startup שמריצה את vbc.exe

בדקתי את ערכי הרג'יסטרי run ו-run once ב- regedit אך אין זכר ל-vbc.exe

פורסם

תבדוק בתיקית הסטראטפ בהתחל.

תנסה גם אולי לראות אם אתה יכול להסיר איזה תוכנה כדי למחוק אותה.

תסיר גם באופן זמני את כול התוכונת MSCONFIG כדי לוודא שזה לא במקרה אחד מהם. בריגסטרי אבל יש רשימה מלאה יותר.

פורסם

הbinary הזה לא חייב לרוץ ישירות אלא ל"להיקרא" ע"י כל יישום אחר. אתה אפילו יכול לראות משהו כזה עם process explorer/monitor בזמן אמת.

אני חושב שאתה בכלל לא מנסה להבין את מה שאני כותב לך...

למה שלא תתחיל להפעיל את הקופסא ותבדוק למה יש לך כל כך הרבה תהלךיכים ב start-up ומה כל אחד עושה?

פורסם
  • מחבר

הbinary הזה לא חייב לרוץ ישירות אלא ל"להיקרא" ע"י כל יישום אחר. אתה אפילו יכול לראות משהו כזה עם process explorer/monitor בזמן אמת.

אני חושב שאתה בכלל לא מנסה להבין את מה שאני כותב לך...

למה שלא תתחיל להפעיל את הקופסא ותבדוק למה יש לך כל כך הרבה תהלךיכים ב start-up ומה כל אחד עושה?

זה שכולם שם זה לא אומרים שכולם פעילים, חצי מהם לא מסומנים והחצי השני אני יודע בדיוק מה כל אחד עושה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים