עבור לתוכן

League of Legends הדיון הראשי - מי שלא מקליד מפסיד.

Featured Replies

פורסם

התחלתי לשחק. מפריע לי שאני לא יכול לעשות pause.

משחק זמן אמת, מול 9 שחקנים נוספים... ואתה שואל על pause? שיחקת פעם משחק online?

וכמו בכל דבר חינם, יש דברים\שידרוגים שעולים כסף, נכון?

הדבר צוין כבר בדיון כאן, אם היית קורא.

התשובה, היא כן ולא. כן יש דברים שניתן לקנות בכסף. (דמויות ורונות) אבל את הכל ניתן להשיג לאורך זמן גם בלי לשלם כסף. (פרט לסקינים שניתן לקנות רק תמורת כסף אמיתי, אבל השימוש היחיד שלהם הוא ויזואלי בלבד)

זה ברור לי. סתם אמרתי שזה בעיה קטנה.

אם היה ניתן לעשות pause על כל גחמה של שחקן, זו היתה בעיה גדולה.

• תגובות 97
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הבעיה לתת לכל קבוצה X זמן לPause ושאחרי הזמן הזה הקבוצה השנייה יכולה לעשות Unpause?

עריכה: באופן חד פעמי כמובן...

פורסם
  • מחבר

מה דעתך שכל פעם שאתה צופה בסרט בקולנוע ותרצה לקום רגע להשתין אתה וכל צופה אחר תוכלו לעשות PAUSE, וכל שאר הצופים יחכו עד שתסיימו ?

פורסם

נשמע לי קצת מוכר

אה כן

יש איזה משחק מוזר

כדור סך או משהו כזה אני חושב

נדמה לי...

קיצורו של עניין

הפסקה לכל קבוצה זה די הגיוני

לפחות בטורנירים ששם הם באמת משקיעים באסטרטגיה

כמובן שברמת המשחק הרגיל זה לא כזה קריטי

פורסם

אני מקבל נקודות/ניסיון גם אם הקבוצה שלי מנצחת וגם אם היא מפסידה?

יש הבדל בכמות בין המקרים?

פורסם

כן וכן.

פורסם

מה דעתך שכל פעם שאתה צופה בסרט בקולנוע ותרצה לקום רגע להשתין אתה וכל צופה אחר תוכלו לעשות PAUSE, וכל שאר הצופים יחכו עד שתסיימו ?

אחלה אנלוגיה. כי בסרט אתה זה שמשחק ובלעדיך ההצגה חייבת לעצור.

מה דעתך על לשחק משחק כדורסל ולקחת פסק זמן באמצע?

חוץ מזה, שאמרתי שזה חד פעמי לכל קבוצה ולזמן מוקצב (אפילו דקה).

עריכה: טוב עכשיו קראתי את שאר ההודעות וראיתי שכבר ענו לך...

פורסם

יש הרבה משחקים מרובי שחקנים ברשת שאפשר לעצור בהם את המשחק?

פורסם

Starcraft

:lol:

אללט גם בDOTA הראשון אפשר היה לעשות את זה עקב הביסוס על WC3, אבל כן זה דיי מעצבן, במיוחד בהתחשב שהמשחקים האלה ארוכים וכל אחד יבכה ועישה Pause שיבוטל תוך שניה מה שיהפוך את זה לבלתי שימושי בעליל.

פורסם

אולי הם יכולים לתת אופציה להפוך את עצמך לבוט לאיזה כמה דקות. כי מה שקורה זה שאנשים פשוט נעלמים (כי צריך לפעמים) ואז הקבוצה שלך נחלשת.

פורסם

זה יהיה אסון.

IP FARMING יהפוך למגיפה של ממש. מסך אחד, LOL בחלון והדמות שלי כ-BOT. במסך השני מה שבא לי. אם מישהו מנסה לבדוק אם אני שם, אני מקשקש איזה משהו. ככה יחשבו שאני סתם גרוע ולא AFK, ועדיין אוכל להרוויח כמות מכובדת של IP בלי באמת לשחק.

פורסם
  • מחבר

אולי הם יכולים לתת אופציה להפוך את עצמך לבוט לאיזה כמה דקות. כי מה שקורה זה שאנשים פשוט נעלמים (כי צריך לפעמים) ואז הקבוצה שלך נחלשת.

במשחק נגד AI אנשים יותר מרשים לעצמם לAFK כי גם 3 שחקנים טובים יכולים לנצח את הבוטים אם לא האכילו אותם.

מספיק שחקן אחד טוב FED (שיש לו הרבה GOLD/חפצים מKILLS וFARMING) שעושה BACKDOOR כדי לנצח את המשחק.

יש עונשים על AFK ולכן ככל שעובר הזמן אנשים פחות יעשו את זה.

עדיין יהיו מדי פעם כאלה, כמו גם RAGEQUITERS וסתם LEAVERS שהתחילו משחק בלי שיש להם זמן לסיים אותו אם הוא נמשך מעבר למינימום.

ובשביל זה יש מערכת REPORT במסך סטטיסטיקות אחרי המשחק.

תתלונן עליהם והם יענשו וילמדו לא להגזים.

אם אתה רוצה משחק קצר וקליל תעשה DOMINION.

אם אתה רוצה משחק רגיל וקליל תעשה NORMAL QUEUE.

מי שרוצה משחק רציני יותר עם אנשים רציניים יותר שאיכפת להם מTEAM COMPOSITION ומהמשחק, עושים DRAFT.

ומי שרוצה משחק שחייבים לעשות הכל כדי לנצח בו והפסד הוא לא אופציה שישחק RANKED.

נגד AI זה הכי פחות רציני, ובדרגות הנמוכות יש לזה את המימד הנוסף של חוסר נסיון.

מצד שני אנשים יותר סלחניים לטעויות גדולות כי אם יש מקום שבו אנשים אמורים לעשות אותם אז עדיף שזה יהיה שם.

כשאתה חושב שיש לך דמות או שניים שאתה משחק טוב יחסית תעבור לשחק NORMAL, כי נגד AI לא לומדים הרבה מעבר למינימום הפונקציונלי.

חשוב לזכור שגם בקבוצה היריבה יהיו אנשים בדרגות נמוכות (פחות או יותר) וגם הם לא תמיד יהיו יותר מנוסים ממך.

אי אפשר ללמוד לשחות בלי לקפוץ למים.

פורסם

מה ז"א AI? אני חושב שכל משחק זה נגד אנשים אמיתיים.

לא זכור לי שראיתי אופציה לשחק נגד מחשב.

בנוסף, כשאתה אומר farming, האם אתה נכנס לאמצע המפה לחסל את היצורים ה"עצמאיים" שם?

פורסם
  • מחבר

אוקי בוא נדבר על הMETA.

יש דרכי חשיבה מקובלות לגבי המשחק, מאיך צריך לבנות קבוצה מבחינת קומפוזיציה ואסטרטגיה בשטח.

נתחיל מזה שהקבוצה האידיאלית (על פי הMETA המקובל):

בנויה מ3 AD (דמויות מבוססות על נזק פיזי והתקפות AUTO) ושני AP (דמויות שמבוססות על נזק MAGIC ועל הABILITIES שלהם).

יש לה TANK אחד ואולי גם OFFTANK.

שני CARRIES (דמויות שעושות הרבה DPS ומתחזקות משמעותית עם חפצים).

וSUPPORT, עדיף עם CLAIRVOYANCE (הקסם שמאפשר לפתוח ראיה במפה).

במפה יש כמות XP מסוימת שמגיעה מMOBS (במקור זה MONSTERS AND BEASTS, אבל בLOL אפשר לומר שזה MINIONS AND :lol: BEASTS).

ככל שיש יותר אנשים ליד MOBS שמתים ככה הXP מההריגה יתחלק בין יותר אנשים.

לכן.... על פי הMETA המקובל, לקבוצה יהיה 1 SOLO באמצע, 2 למטה, אחד JUNGLER (שמסתובב בג'ונגלים ולוקח שם את הXP ואת הBUFFS) ואחד SOLO למעלה (שאמור להיות מסוגל להתמודד עם 2 במקרה שלקבוצה היריבה אין JUNGLER).

אם הJUNGLER והSOLO TOP עושים את תפקידם היטב, הקבוצה שלכם תשיג יותר XP מהקבוצה היריבה ותתפוס יתרון עליה.

בנוסף לזה הJUNGLER יכול לבוא להתקפות פתע מדי פעם ויש לו את היתרון של RED וBLUE BUFFS שלא רק שהופכים אותו יותר קטלני גם חשוב לשלוט עליהם ולמנוע אותם מהאויב.

עכשיו עניין חשוב נוסף הוא DRAGON וBARON NASHOR.

הריגת הדרקון תתן לקבוצה שלך 190G כל אחד, בדומה לחיסול TOWER או כאילו כל אחד מהקבוצה שלך עשה הריגה.

BARON אפשר לחסל רק בהמשך ועד השלבים האחרונים של המשחק אפשר להוריד אותו רק בקבוצה.

הוא נותן איזה 300G לכל הקבוצה, וגם BUFF מעולה (שוב לכל הקבוצה) שיכול לעזור מאוד לקבוצה שנכנסת לבסיס האויב בנסיון לסיים את המשחק.

לשני הקבוצות יש אינטרס חזק מאוד להשיג את DRAGON ו BARON ולמנוע אותם מהאויב.

לכן בדרך כלל (בזמנים הנכונים כמובן) שמים שם WARDS כדי לדעת מתי הם עושים RESPAWN וכדי שהקבוצה היריבה לא תוכל לקחת אותם בלי מלחמה.

פורסם

טוב, עדיין לא ראיתי שום דבר ממה שאמרת עכשיו. אבל אני מתחיל ומשחק עם מתחילים אז כנראה זאת הסיבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים