עבור לתוכן

שידרוג מעבד או שידרוג כרטיס מסך ?

Featured Replies

פורסם

מה אומרים כדאי לי לשפר על המערכת הקיימת הזאת איזה מהרכיבים כדי לשחק ב BF3 בצורה נורמלית על 1920X1200 ?

לשדרג לכרטיס הזה: HD6950

או שלדרג את המעבד ל Amd phenom ii x6 1090t

המפרט:

Gigabyte GA-770TA-UD3

AMD Athlon II X3 435

Patriot PSD32G13332 DDR3 2GB x2

Ati Radeon 4850 1gb

ST31000528AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive x2

Windows 7 x64

פורסם

קשה להגיד כשהמשחק עדיין לא יצא, אז אם השדרוג הוא בשבילו שווה לך לחכות (יכול להיות שתהנה מהורדת מחירים..)

בגדול ברזול' הזאת הכרטיס מסך אמור לקחת חלק הרבה יותר עיקרי, אך מצד שני, מעבד חדש יהיה חכם יותר לשדרג

כי המחשב גם ירוץ יותר מהר מחוץ לעולם הגיימינג..

פורסם

איך BC 2 רץ אצלך?

פורסם
  • מחבר

רץ בצורה שמספקת אותי. לא עם הכל על HIGH אבל רואים מצויין.

פורסם

אני הייתי מציע קודם כל לקנות כרטיס מסך חדש, עם התקציב הוא עד 1200-1300 שקל יש לך את הHD6950 2GB או את הGTX560TI 1GB, אחרי זה מתי שיהיה לך יותר תקציב פשוט לעדכן את הבאיוס ולקנות את אחד מי מעבדי ה"בולדוזר".

פורסם
  • מחבר

בולדוזר זה לא בסוקט AM3+ בכלל ? מה שאתה מציע זה לקנות מחשב חדש כמעט שזה יהיה לוח אם מעבד וכרטיס מסך.

פורסם

במעבדי AMD מהדורות האחרונים יש רמה מסויימת של תאימות קדימה ואחורה (לדוגמה, יש לי מעבד AM3 על לוח AM2). ההנחה היא שרוב לוחות AM3 יקבלו עידכון BIOS שיאפשר להתקין מעבדי AM3+, למרות שקשה לדעת בוודאות לגבי לוח ספציפי.

פורסם

זה גם מה שאני קראתי שחלק מלוחות AM3 יוכלו לתמוך במעבדי AM3+

אבל אני לא יודע 100% שזה מה שיקרה

אגב אתה יכול לחזק את המעבד שלך ע"י פתיחת הליבה הרביעית, זיכרון מטמטון מסוג L3 וגם אפשר לעשות OC

http://www.cpu-world.com/info/AMD/Unlocking_cores_and_L3.html

פורסם

תשדרג קודם את כרטיס מסך. BF 3 יהיה לא הרבה יותר כבד מ BC 2. שיחקתי אלפא ורץ לי יפה מאוד.

אם אתה אומר שBC 2 רץ אצלך טוב, אבל אתה נאלץ להוריד הגדרות במשחק, אז הבעייה נראה לי ב כרטיס מסך. FHD זה קצת גבוה ל HD 4850 שלך.

פורסם

בקיצור, נחזול לדיון הזה לכשהמשחק יצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים