עבור לתוכן

שוקל לקנות כרטיס Gigabyte 6670 silent cell, אשמח לעזרה..

Featured Replies

פורסם

שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש וחצי.. בנתיים אני עושה סקר לגבי כרטיסי מסך.. בניתי לאחרונה מחשב ביתי רב שימושי, ללא כרטיס מסך מתוך הנחה שבעתיד - שלא ציפיתי שיהיה כל כך קרוב, אוסיף לו אחד אבל לאור זה שאני טס ובא לי לנצל מחירים טיפה יותר משתלמים (בטווחים שמתחת ל - 200 דולר):

ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.superbiiz.com/detail.php?name=GA-6770S1G

ומאד התרשמתי ממנו.. במחיר כרגע של 136 דולר, עם סיכוי שירד עוד קצת בהמשך..

המחשב המדובר הוא עם מארז CM Elite 310, ספק ANTEC VP450 , מעבד I32100 ולוח אם מסוג H67 של אינטל..

מה שמוצא חן בעני היא העובדה שהוא מקורר פאסיבית והיות והמחשב שקט מאד כבר עכשיו, זה יכול להיות שדרוג עצום ביכולות ולא על חשבון הסאונד.

רציתי לשאול האם הכרטיס הזה נותן יחס עלות תועלת טוב או שאולי יש כרטיסים שיותר כדאי לי לפזול אליהם..

רזולוציית מסך 1920*1080.

תודה :)

פורסם

השאלה הגדולה היא מה השימושים שלך במחשב?

מה הציפיות שלך מהכרטיס?

פורסם
  • מחבר

המחשב בהגדרתו הוא רב תכליתי, רב שימושי. הגיימינג לא צריך להיות high end אבל אני בהחלט בעד לתת לו יכולת להריץ משחקים עדכניים בהגדרות סבירות, בכל זאת זה לא מחשב גיימינג ולא מתוכנן OC. כמו שהסברתי - הוא כבר עכשיו שקט מאד.. ולכן קירור פאסיבי מוצא חן בעניי.. אשמח להמלצות על כרטיסים אחרים אם יש..

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת יותר על הHD6850, אני מאמין שתוכל למצוא אותו באזור ה160 דולר..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, אבל הייתי מעריך אם היא הייתה מלווה בנימוק כלשהו..

לאור זה שהצגתי שאני לא הולך לכיוון של high end, יש לי PSU סביר ולא תואם למערכת high end, שהשקט חשוב לי ואני רוצה קירור פאסיבי => מדוע להציע 6850 שעולה 20 דולר יותר, דורש יותר מהספק ופחות שקט????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים