עבור לתוכן

כשמשלמים בכרטיס אשראי האם חובה לרשום את הטלפון או לא?

Featured Replies

פורסם

כי יצא לי לשכוח או לכתוב בצורה לא קריאה ולא אמרו לי כלום. האם מסתכלים על זה בכלל?

פורסם

אני אף פעם לא רושם את המספר, וכמעט אף פעם לא מבקשים ממני.

פורסם
  • מחבר

ידעתי! אני סתם מבזבז זמן על השטויות האלה. אני אזכור להבא ;)

פורסם

בפעול לא "חובה" לחתום על זה בכלל, במשך חצי שנה הייתי עושה סמיילים במקום חתימה עד שיום אחד קיבלתי טלפון מאמריקן אקספרס ונאמר לי שאם אני לא יפסיק תיהיה לי בעיה של ביטוח במקרה של אובדן הכרטיס.

בפועל הטלפון הוא לא חובה מה שכן הם אמורים לבצע זה להשוות את החתימה שלך לחתימה בגב הכרטיס(הכרטיס ד"א לא אמור להיות "תקף" בלי שתחתום עליו מאחורה, אבל גם זה פרט שאף אחד לא בדיוק עוקב אחריו).

פורסם
בפעול לא "חובה" לחתום על זה בכלל, במשך חצי שנה הייתי עושה סמיילים במקום חתימה עד שיום אחד קיבלתי טלפון מאמריקן אקספרס ונאמר לי שאם אני לא יפסיק תיהיה לי בעיה של ביטוח במקרה של אובדן הכרטיס.

מרשים. אני עושה את זה מהיום הראשון שלי עם ה MC Gold, ובחלק נכבד מהפעמים אני גם מוסיף שמש ו/או בית עם גינה. כנראה שלא מספיק אכפת להם ממני... :cool2:

פורסם

לרשום מספר טלפון שימושי למקרה שאתה נוהג לשכוח כרטיסי אשראי בחנויות.

פורסם
  • מחבר

מרשים. אני עושה את זה מהיום הראשון שלי עם ה MC Gold, ובחלק נכבד מהפעמים אני גם מוסיף שמש ו/או בית עם גינה. כנראה שלא מספיק אכפת להם ממני... :cool2:

נשבע לך שגרמת לי לצחוק חזק

לרשום מספר טלפון שימושי למקרה שאתה נוהג לשכוח כרטיסי אשראי בחנויות.

נכון אבל הם יכולים לאתר אותך גם באמצעות 144 או חברת האשראי
פורסם

נשבע לך שגרמת לי לצחוק חזק

נכון אבל הם יכולים לאתר אותך גם באמצעות 144 או חברת האשראי

מה שגם יותר סביר מלהניח שיעשו עקב זאת שהם לא בדיוק יתחילו לנבור בקבלות בקופה...

פורסם

^ יותר מפעם אחת הייתי עד למקרה שמלצריות חיפשו את הקבלה של מישהו ששכח את האשראי שלו, רק כדי לגלות שהוא לא רשם את מספר הטלפון.

פורסם

בתור מלצר -

המקרה היחיד בו אני אטרח להתקשר לאדם ששכח את האשראי, זה אם יהיה לי את המספר שלו בצורה זמינה.

להתקשר לחברת האשראי או 144 בשביל לאתר את האדם? הצחקת אותי. אני בספק אם אי פעם היה קיים מישהו שעשה את זה.

מי ששוכח את האשראי צריך לדאוג לחזור לאיפה שהוא השתמש בו ולקחת אותו בעצמו.

פורסם

...

רושמים מספרי טלפון?

מעל לעשור שאני משתמש בכרטיס אשראי ומעולם לא ידעתי שיש את האופציה לרשום מספר טלפון

פורסם

...

רושמים מספרי טלפון?

מעל לעשור שאני משתמש בכרטיס אשראי ומעולם לא ידעתי שיש את האופציה לרשום מספר טלפון

כנראה שאתה לא בודק על מה אתה חותם בחנות..

כשאתה קונה מוצר בחנות אתה מקבל העתק של החשבונית (קבלה) ואתה גם חותם על השובר של העיסקה (שבאותו הטופס יש 2 שורות-אחת עם מקום לחתום ועוד אחת עם מקום למספר טלפון שלך..)

יש מקומות שאפילו לא יבקשו ממך לחתום על השובר של העיסקה כי זה שהכרטיס שלך עבר במקום פיזית זה מספיק להם להוכיח שאתה עשית את העיסקה (ולא מישהו אחר..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים