עבור לתוכן

[שאלה] מחליפים לי את הכרטיס באחריות. האם אני מפסיד?

Featured Replies

פורסם

שלום.

ברשותי (האמת שכבר לא...) 4870X2 (כפול הליבה הישיש והמעולה לטעמי).

הוא התחיל להשתגע אז שלחתי אותו לבדיקה ונקבע שיחליפו לי אותו בכרטיס מסדרת 6900.

המוכר בחנות לא אמר לי איזה כרטיס בדיוק (שכחתי לשאול).

אני מאמין שלא 6990 (וגם אין לי ספק מתאים...). השאלה, בהנחה שאני מקבל את 6950, האם יצאתי מופסד?

אני רוצה להבהיר שאם היו מחזירים לי את ה-4870X2 הייתי לוקח אותו בלי למצמץ. לא מעניינות אותי כל הטכנולוגיות שהוכנסו עם השנים (426 מסכים ועוד כל מיני בולשיט). מעניין אותי DX11, אבל כמובן שהוא לא מה שייגרום לי להעדיף כרטיס חדש.

חשוב לי שאוכל לשחק במשחקים בני זמננו ב-1920X1080 עם הגדרות גבוהות ללא נפילות וקרטועים.

לפי מה שאני זוכר (לא שיחקתי שנה במחשב עקב שנה ראשונה עמוסה באוניברסיטה) המחשב הסתדר עם כל המשחקים כאשר ב-FarCry2, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky, GTA IV ועוד כל מיני משחקים "ממזרים" מבחינה גרפית הייתי צריך להוריד טיפה את ההגדרות...

אני אודה לתגובה מהירה. אני אמור מחר לאסוף את המחשב. אני מבחינתי חושב שאני לא צריך להתפשר על פחות מ-6970.

מה דעתכם?

פורסם

לדעתי גם עם תקבל HD6950-1G זה שווה.

העיקר שהצלחת להיפתר מהענתיקה שלך.

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שהוא חזק יותר מכפול הליבה 4870X2?

הכרטיס הזה שרת אותי נאמנה ובאמת עשה עבודה טובה. ראיתי שאפילו 5870 יותר טוב מ-6950. אז איך הוא יותר טוב מכפול ליבה?

תודה.

פורסם

כפול ליבה אולי, אבל אתה שוכח שמדובר בכפול ליבה 2 דורות אחורה, כך שאין טעם להתפס לזה שהוא ליבה כפולה... אבל בשורה התחתונה יש אמת בדבריך: גם אני חושב שה6950 חלש יותר.

פורסם

6950 חזק בכמה אחוזים דווקא מ5870 (שברשותי) ותחת הגדרות נכונות בCatalyst לא הצטרכתי מעולם להתפשר בהגדרות במשחקים.

בנוסף ההתפשרות שלך לדעתי באה במשחקים בהם המעבד הוא בעל חשיבות גדולה ולכן הייתי ממליץ לעשות OC למעבד ולבדוק שוב.

ה6950 גם תומך בDX11 שגם אם הוא אחד לאחד כמו ה4870x2 (או ב5 אחוז חלש יותר), עדיין אתה תקבל חוויה אחרת מהמשחקים.

פורסם
  • מחבר

אני שמח להודיע שקיבלתי 6970. באמת כל הכבוד להם (נעה מחשבים שממנה קניתי את המחשב ולפי מה שהבנתי היא היבואנית של Sapphire) שפינקו אותי ככה.

כנראה משתלם לשלם 2300 ש"ח על כרטיס. ככה אם קורה וצריך אחריות מקבלים אחד חדש שיחזיק לעוד 3 שנים...

פורסם

רק קח בחשבון שהאחריות על הכרטיס החדש הינה רק כל עוד האחריות על הישן בתוקף, שכן קיבלת אמנם מוצר חדש אך העסקה (והאחריות) הן ישנות.

פורסם

כנראה משתלם לשלם 2300 ש"ח על כרטיס.

LOL גדול.

פורסם
  • מחבר

LOL גדול.

חח קרעתי את התחת כדי להשיג מימון למחשב הזה... פעם אחת לפחות בחיים צריך לקנות מפלצת...

פורסם

תתחדש. תן לנו סקירה קצרה איך השינוי?

פורסם

חח קרעתי את התחת כדי להשיג מימון למחשב הזה... פעם אחת לפחות בחיים צריך לקנות מפלצת...

אמר זה שקנה 8800ULTRA ב2007.

תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים