עבור לתוכן

כרטיס מסך בלוח של גיגהבייט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב על לקנות את לוח האם של גיגהבייט: H67MA-UD2H-B3 s1155.

שמתי לב שיש ללוח יציאת HDMI, ותהיתי האם הכרטיס הזה יכול לסחוב 1080P.

ביקורות/המלצות יתקבלו בברכה. (אפשר גם על הלוח).

תודה לעוזרים!!

פורסם

הלוח מיועד למעבדי אינטל מסדרת SANDY BRIDGE שמכילים ליבה גרפית (כרטיס מסך). הלוח אם עצמו לא מכיל כרטיס מסך אלא את היציאות בשביל המעבד.

בכללי אין שום בעיה להשתמש בכרטיס גרפי מובנה לצורך צפיה בסרטים, אפילו 1080P.

מה שכן כרטיסים מובנים לא מיועדים למשחקים מודרניים.

פורסם
  • מחבר

גם אם משתמשים במעבד הגרפי ל1080p באופן אגרסיבי(נניח, סרט בלוריי כל יום), זה לא יעשה נזק ללוח/יציאות?

פורסם

1. יש לוחות שהם ככל הנראה משתלמים יותר.

2. את השאלה הזאת אתה יכול לשאול גם על כרטיס גרפי ייעודי על המעבד, הכונן הקשיח וכו׳. למה בכלל אתה חושב שקיים סיכוי לנזק? הרי בדיוק לשם כך מיועד רכיב החומרה הזה.

פורסם
  • מחבר

1. לקחתי בסוף לוח אחר של גיגהבייט, GIGABYTE Z68MA-D2H-B3. אני מקווה שהוא משתלם יותר מהקודם.

2. לי אין סיבה לחשוב ככה, מי שמכר לי את המחשב אמר שאם אני אריץ תכני בלוריי באופן קבוע בהתבסס רק על המעבד, יש מצב שהיציאה שבה אני אשתמש(DVI במקרה שלי) תשרף. אני אשמח לדעת שהוא טועה.

פורסם

מה זה השטות הזאת ???

פורסם
  • מחבר

אם זה שטות אז אני רגוע.

אגב, איך הלוח?

פורסם

זאת אכן שטות.

הלוח בסדר כמו כל לוח אחר שעונה על הדרישות שלך. פשוט לוחות H67 של GB הם קצת יקרים ויש לוחות מקבילים של יצרנים אחרים שקצת זולים יותר, אבל אם כבר קנית והלוח עונה על כל הדרישות שלך הוא בסדר גמור ותתחדש.

פורסם

1. לקחתי בסוף לוח אחר של גיגהבייט, GIGABYTE Z68MA-D2H-B3. אני מקווה שהוא משתלם יותר מהקודם.

2. לי אין סיבה לחשוב ככה, מי שמכר לי את המחשב אמר שאם אני אריץ תכני בלוריי באופן קבוע בהתבסס רק על המעבד, יש מצב שהיציאה שבה אני אשתמש(DVI במקרה שלי) תשרף. אני אשמח לדעת שהוא טועה.

הייתי מחזיר את המחשב וקונה מחנות שהטכנאים שלה מבינים משהו

פורסם
  • מחבר

להגנתו ייאמר שהוא איש מכירות, ולא טכנאי, לכן האסטרטגיה שלו מובנת....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים