עבור לתוכן

איך הלוח אם והזיכרנות שקניתי?

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום לכולם, אני חדש פה :) אני מקווה שאני יילמד משהו מהאנשים כאן :) האמת היא שאני יודע שכן... :)

בכל אופן, רציתי לשמוע את דעתכם על הרכיבים שאני קונה מחר, אז הנה הם:

לוח אם:

Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0)

זיכרונות:

שני סטיקים של -

GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory

400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg

אגב - יש לי מעבד P4 2.4 GHZ, אין לו HT והוא גם לא 800 FSB.

אז מה אתם אומרים? טוב? לא טוב?

כל תגובה תתקבל בברכה.

תודה מראש.

פורסם

its not bad for a board, although you could have got better if you went with abit or gigabyte.

as for the CPU not having HT - you can still run it at HT i think, and the more bandwidth it gets the better it will work (as all p4's), but it wont work as well as a 2.4C

פורסם

its not bad for a board, although you could have got better if you went with abit or gigabyte.

as for the CPU not having HT - you can still run it at HT i think, and the more bandwidth it gets the better it will work (as all p4's), but it wont work as well as a 2.4C

עם תגובות כאלה אני לא בטוח שהמשתמש החדש בפורום ילמד משהו... ממתי אפשר להפעיל HT במעבד שלא כולל את הטכנולוגיה הזאת ?? :o

פורסם
  • מחבר

קחו בחשבון שהלוח אם הנוכחי שלי הוא Shuttle MV 42 ויש לי 256 SDRAM ג'נרי אז בשבילי זה שיפור ענקי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים