עבור לתוכן

מחפש מסך מגע שאפשר לכתוב עליו עם עט.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך למטרות לימודים מסך מגע שאוכל לכתוב עליו באמצעות עט דיגיטלי. ראיתי שהחברה המובילה לגרפיקאים היא wacom, שמציעה או טאבלטים שכותבים עליהם אבל לא רואים על גבי אזור הכתיבה את המסך או מסך שכותבים עליו אבל שמחירו הוא באזור ה10000 ש"ח שזה מופרז לחלוטין בשבילי.

מצד שני, ראיתי שיש בשוק מסכי מגע, חלקם באים כמסכי מגע מוכנים וחלקם זה ערכות בשיטת DIY שמאפשרים לקחת כל מסך מחשב בגודל הרלוונטי ולהפוך אותו למסך מגע. העניין הוא שאני לא בטוח שמסכי המגע האלה מתאימים לכתיבה וקישקוש באמצעות עט גרפי.

אני מחפש את המסך הזה למטרות לימודים כמו שכתבתי, יצירת סכמות של שרטוטים וכדומה. לא נוח לי לעבוד על אזור כתיבה ולהסתכל על המסך בשביל לראות את התוצאה ולכן אני מחפש מסך שאפשר לכתוב עליו. מבחינתי, חוזק של כתיבה זה פחות רלוונטי (משהו שאני יודע שכן חשוב למעצבים גרפיים שמציירים בפוטושופ למשל). חשוב לי שהמוצר ייתמך בלינוקס.

אני רוצה להשקיע עד 2000 שח, לא אכפת לי שיהיה משומש אם מדובר על דגם שהייצור שלו הופסק או שמחירו גבוה מ2000 שח. לא אכפת לי גם לקנות בחו"ל.

תודה לכל מי שיוכל להמליץ על מסך כזה.

פורסם

אני מצטער שאני לא יכול לעזור יותר אבל חפש במוצרים של סמסוג, הם הוציאו (או הולכים להוציא ממש בקרוב) משהו שעונה בידיוק על הדרישות שלך

יש גם מוצר דומה לHP, אני שוב, מצטער שאני לא יודע דגמים מדוייקים אבל לפחות זה יתן לך כיוון חיפוש

פורסם
  • מחבר

ואוו, איזו תגובה מהירה. תודה רבה על הכיוון, אני אנסה לחפש.

אם למישהו יש משהו יותר ספציפי אני אשמח.

ושוב תודה על התגובה המהירה בשעה כל כך מאוחרת :)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי משהוא להציע לך דבר איתי בבקשה elilev182@gmail.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים