פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים ושיהיה בו חומר : דיודות , טרנסיסטורים , מגברי הפרש , מגברי שרת , הגברת אודיו תודה לעונים .
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים אם אתה יודע אנגלית אז תחסוך את הזמן בחיפוש אחר ספר בעברית כי הספרים הטובים יותר הם מחו"ל.אין לי ספר להמליץ עליו...
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים מחבר אני אראה אולי יש משהו מענין באמזון . ידוע לך איך קוראים ל"אלקטרוניקה תקבילית" באנגלית ?
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים Analog Electronics ?אני די בטוח שתוכל גם למצוא ספרים כאלה בפורמט PDF באינטרנט
פורסם 2011 בספטמבר 614 שנים מחבר מצאתי ספר נחמד http://books.google.co.il/books?id=EEcemABAU44C&printsec=frontcover&hl=en#v=onepage&q&f=fals
פורסם 2011 בספטמבר 1014 שנים אני למדתי לא מעט מהספר הזה:Sedra & Smith Microelectronic Circuitsספר מעולה. יש לי את המהדורה החמישית שלו. אומנם מרבית הדברים שם כבר מוכרים לי ורכשתי אותו בעיקר בשביל רפרנס אם אני אצטרך משהו ש"ברח" לי עם הזמן, אבל מדובר על ספר מעולה לכל מי שיודע מזה חשמל בסיסי (נגדים, קבלים, סלילים, מזה מישור הזמן מול מישור התדר - יש שם הסבר של זה אבל הוא בסיסי מדיי לדעתי).מעבר לזה יש את the art of electronics שאפשר ללמוד ממנו הרבה. הבעיה היא שהוא מיועד יותר בתור רפרנס למי שכבר יודע מאשר ללימוד, ולכן ללמוד ממנו ללא הכרה של הנושא לפני כן יהיה קצת קשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.