עבור לתוכן

המחשב עושה לי כל כמה דקות ריסטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , הורדתי אפילו תוכנה שמראה כמה טמפרטורות יש במחשב , ואני רואה שיש טמפרטורות גועות וישציור של אש כזה אני כלכך חייב את העזרה שלכם בבקשה איך ני מוריד את הטמרטורות האלה ? אגב פתאום גם המקלדת לא עובדת אז אני רושם בלוח מקשים בגלל זה אי לא מפרט כלכך הרבה , תודה לתותחים שיעזרו לי

פורסם

טמפרוטורות גבוהות במעבד? בכרטיס המסך? בלוח האם?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג , אבל יש לי המון טמפרטורות בכל מיניי דברים ויש כזה ציור של אש , איך אני מוריד את הטמפרטורות וכל הדברים האלה שזה יעבוד כרגיל ?

פורסם

תוסיף צילום מסך. בינתיים פתח את המכסה תבדוק אם יש אבק בפנים.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך לפתוח מחשב עזבו שטויות , אגב אני לא יכול לצלם כי המקלדת לא עובדת גם פתאום , יש אפשרות להוריד תטמפרטורות ?

אם כן כמה זמן לא להדליק ?

אגב שוב תודה למלך שעוזר !!

פורסם

מדובר על 2 ברגים שיש לפתוח בדלת שמאל (אם המחשב נמצא בחזית מולך) מאחורה. אי אפשר להוריד טמפרטורה בקסם. החום יכול להגיע ממספר גורמים. מעבד,כרטיס מסך חוסר איוורור לכלוך ואבק. בתור התחלה פתח את המחשב

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין בזה אחי , יש לי צבע של אש ב TAMP3 ו CORE 0 וCORE 1 ו CORE זה במה שיש לי אש אחי

פורסם

zelig192 צודק - מחוץ למחשב לא תוכל לעשות דבר. אתה חייב "להיכנס פנימה", בלי זה אין לך אפשרות להוריד טמפרטורות בשום צורה.

אם אתה בגישה של "אין לי מושג איך לפתוח את המחשב עזבו שטויות" אז הפתרון הוא מאד פשוט:

גש למעבדה ומסור אותו לתיקון.

מעבר לזה אנחנו רק יכולים לשדר אנרגיות חיוביות.

עריכה: טמפרטורות גבוהות הן תולדה של משהו, צריך לבדוק מהו המשהו הזה.

פורסם
  • מחבר

פתחתי תמחשב , ניקיתי הכל וזה , עדיין יש ריסטים , מה לעשות ?

פורסם

לפי המפרט של המחשב שלך הוא בן 3-4 שנים + . אם תשלח אותו למעבדה תשלם לכל הפחות 200 ש"ח.

נסה לחשוב על רכישת מחשב חדש. יש מחשבים בעלות של 1000-1200 ש"ח שיכולים לשמש אותך.

פורסם
  • מחבר

איזה 4 שנים אחי שנה-שנתיים , אין פתרון לריסטים האלה ???

פורסם

אם שנה שנתיים אז אתה באחריות לך לחנות שקנית את המחשב. הם אמורים לטפל בזה.

פורסם
  • מחבר

נגמר האחריות אחי

פורסם

בדר"כ ללוח אם זכרונות HD יש אחריות של 3 שנים תבדוק את זה. אם לא אז יש לך 2 אפשרויות מעבדה או מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

כמה יעלה בערך אחי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים