פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים שלום לכולם , הורדתי אפילו תוכנה שמראה כמה טמפרטורות יש במחשב , ואני רואה שיש טמפרטורות גועות וישציור של אש כזה אני כלכך חייב את העזרה שלכם בבקשה איך ני מוריד את הטמרטורות האלה ? אגב פתאום גם המקלדת לא עובדת אז אני רושם בלוח מקשים בגלל זה אי לא מפרט כלכך הרבה , תודה לתותחים שיעזרו לי
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים מחבר אין לי מושג , אבל יש לי המון טמפרטורות בכל מיניי דברים ויש כזה ציור של אש , איך אני מוריד את הטמפרטורות וכל הדברים האלה שזה יעבוד כרגיל ?
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים מחבר אין לי מושג איך לפתוח מחשב עזבו שטויות , אגב אני לא יכול לצלם כי המקלדת לא עובדת גם פתאום , יש אפשרות להוריד תטמפרטורות ?אם כן כמה זמן לא להדליק ?אגב שוב תודה למלך שעוזר !!
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים מדובר על 2 ברגים שיש לפתוח בדלת שמאל (אם המחשב נמצא בחזית מולך) מאחורה. אי אפשר להוריד טמפרטורה בקסם. החום יכול להגיע ממספר גורמים. מעבד,כרטיס מסך חוסר איוורור לכלוך ואבק. בתור התחלה פתח את המחשב
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים מחבר אני לא מבין בזה אחי , יש לי צבע של אש ב TAMP3 ו CORE 0 וCORE 1 ו CORE זה במה שיש לי אש אחי
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים zelig192 צודק - מחוץ למחשב לא תוכל לעשות דבר. אתה חייב "להיכנס פנימה", בלי זה אין לך אפשרות להוריד טמפרטורות בשום צורה.אם אתה בגישה של "אין לי מושג איך לפתוח את המחשב עזבו שטויות" אז הפתרון הוא מאד פשוט:גש למעבדה ומסור אותו לתיקון.מעבר לזה אנחנו רק יכולים לשדר אנרגיות חיוביות.עריכה: טמפרטורות גבוהות הן תולדה של משהו, צריך לבדוק מהו המשהו הזה.
פורסם 2011 בספטמבר 614 שנים לפי המפרט של המחשב שלך הוא בן 3-4 שנים + . אם תשלח אותו למעבדה תשלם לכל הפחות 200 ש"ח. נסה לחשוב על רכישת מחשב חדש. יש מחשבים בעלות של 1000-1200 ש"ח שיכולים לשמש אותך.
פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים אם שנה שנתיים אז אתה באחריות לך לחנות שקנית את המחשב. הם אמורים לטפל בזה.
פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים בדר"כ ללוח אם זכרונות HD יש אחריות של 3 שנים תבדוק את זה. אם לא אז יש לך 2 אפשרויות מעבדה או מחשב חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.