פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים היי ח'ברה ושבת שלום ומבורך לכולם אז ככה כבר שבועיים שאני מנסה לעשות OC פשוט לא היה לי זמן כל כך... בכל אופן הנה כמה תמונות מהביוס שלי [אחרי שהגדרתי כמה דברים]: יש איך עוד פונקציות שצריך לשנות? להדליק? לכבות? תודה רבה לעונים ולעוזרים אשמח לקבל עזרה... עשיתי בדיקה של OCCT LINKPACK בהגדרות הללו ולא עברתי את הטמפרטורות מקסימום 65... ודרך אגב המתח של המעבד היית במקסימום 1.30. לפי HWMONITOR זה בסדר? אף פעם לא עשיתי OC בגלל זה עריכה: ומזה בבקשה Multi-Steps Load-Line ? במתחים שם? ויש בהגדרה הזאתי רמות זאת אומרת LEVEL מ- 1 עד 10 תודה רבה
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים פותח התרד לפני שאתה רץ "מדליק ומכבה"..תקרא על OC תריץ חיפוש בפורום יש המון מידע על המעבדים הללו..כמו כן תציין מה המפרט שלך..
פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים מחבר המפרט שלי זה מעבד: Intel I5 2500K 3.3GHZ Turbo Boost 3.7GHZקירור למעבד: Scythe Mugen-2 Rev.B SCMG-2100 זכרון ראם: Kingston Hyper X Blue DDR3 4GB 1600MHZלוח אם: Gigabyte Z68X-UD4-B3כרטיס מסך: Gainward Geforce 570GTX 1280MB "Phantom" Coolerדיסק קשיח: WD 500GB SATA 3ספק כח: Silverstone 600WAT Modularמארז: Cooler Master CM590ורגע מה לעשות חיפוש באתר? עם השם של המעבד שלי?
פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים תעשה חיפוש בפורום עם השם של המעבד או שילוב של השם עם OC ותראה תוצאות..בגדול אתה לא אמור לשחק ביותר מדי דברים מלבד המכפלה ומתח בסופו של דבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.