פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים שלום, אני מעוניין שתיהיה לי אפשרות לסגור/לרסט מחשב שברשת שלי ממחשב אחר ברשת. תודה
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים מחבר מה זה RDP ? או RPC ? אתם מתכוונים ל- Remote Computer ? אם כן איך אני מגיע לזה?בקשר ל - shutdown -i אני מכיר את זה הבעיה שם שהוא רושם לי אחרי שאני נותן לו את הפקודה לכבות מישהו Access is denied .האם אני צריך להפעיל את השירות במחשבים שבצוני לכבות מרחוק? אם כן איך?תודה
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים פקודת shutdown עובדת לדעתי רק ב domain. כשאתה מחובר כ domain admin והמחשב השני הוא חלק מ domain.אתה יכול לנסות את התוכנה הבאה: http://www.windows7hacker.com/index.php/2010/01/how-to-remote-shutdown-windows-7/היא אמורה לבקש יוזר וסיסמא של המחשב שאתה רוצה לכבותו. (חובה יוזר עם הרשאות admin ועם סיסמא, ולא סיסמא ריקה)
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים ממש לא חייבים אימות מול DC. ניתן בצע אימות המול המכונה שאתה מתחבר אליה כמו בכל דבר.
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים מחבר יותר הגיוני שתהליך כזה יעבוד עם דומיין בלבד ככה שלא כל אחד יהיה עם אפשרות לכבות את השני.אשמח לשמוע אם מישהו יודע משהו אחר ויוכל לעזור לי .
פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים מכיר את PStools? חוץ מזה, ניתן לספק credentials גם בהפעלה מרחוק (אחרת מה זה שווה?).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.