עבור לתוכן

קירור למעבד ולצד המארז

Featured Replies

פורסם

הי,

המפרט שלי:

מארז סטנדרטי (מאייבורי V_V)

מעבד AMD Athlon II X3 450 שפתחתי את הליבה הרביעית שלו

לוח אם Gigabyte GAMA 78 LMT US2H

אני מתכנן לעשות חור בצד המארז בכדי לשים שם מאוורר 120mm פשוט (ה 80 בדרך כלל לא יעילים במיוחד) שאלו הנתונים שלו:

Frame dimension: 120 x 120 x 25mmFan speed: 1200 RPMFan airflow: 38.4 CFMFan air pressure: 1.17 mm H20Fan life expectancy: 20000/hrs 25°CBearing type: Sleeve BearingConnector: 4-pinVoltage rating: 12VCurrent rating: 0.15 ANoise level: 17.5 dB(A)

לאחר פתיחת הליבה הרביעית הטמפרטורות עלו לא מעט אז אני שוקל להחליף את הקירור של המעבד. להלן תמונות של הביפנוכו (הקירור של המעבד דיי קטן, מאוורר 70mm שמגיע למשהו כמו 4000 RPM):

imag0003vp.jpg

imag0002or.jpg

הטמפרטורות של הליבות במעבד הן כ 43 מעלות במנוח כשטמפ' החדר עומדת על כ 28 מעלות. במאמץ מגיע לכ 65 מעלות כאשר החום המירבי שהוכרז עליו הוא 75. (לפני פתיחת הליבה הרביעית המעבד היה על משהו כמו 29 מעלות).

העניין הוא שהמחשב ממוקם בחדר ולכן רצוי שיהיה שקט (כרגע זה סביר, אבל מעדיף פחות רעש). ראיתי לא מזמן מחשב עם מעבד Amd Pheno II X4 925 עם גוף קירור דיי גדול ומאוורר 120mm שעושה את העבודה היטב. עד 150 ש"ח יספיקו לשדרוג הקירור למעבד? ועל מה אתם ממליצים?

תודה (:

פורסם
  • מחבר

גם תגובה אחת ממישהו שהוא לא אני יכולה להספיק חח

מישהו?

פורסם

פותח התרד קרא את חוקי הפורום!

לגבי "הבעיה" שלך..זה לא ממש בעיה..טמפ' של 65+- מעלות במאמץ זה תקין..

רוצה טמפק טובות יותר תרכוש את אחד מדגמי הALPINE של AC..ומעבר לזה את הKATANA 3..מעבר לזה יהיה סתם בזבוז..

פורסם
  • מחבר

חח אמ האמת שקראתי, לא בטוח למה התכוונת (עברו 24 שעות מההודעה האחרונה..)..?

אה אני זוכר אותך! בזכותך יש לי עוד ליבה D:

אממ לעניין, נכון אבל אני גם חמדן לעניין הטמפ' וגם לעניין השקט שחסר קצת. אשכול את ההצעה שלך. תודה (:

עריכה:

הצצתי קצת ב AC ALPINE ונראה שה 64 PRO תומך AM3 אבל המעבד שלי לא מוזכר שם (450), מוזר.

גם הם כתבו שהוא מיועד לעד 95W ואז בתוך ה SPEC הם כתבו 90W. חאפרים חח

והמעבד שלי פועל על 95W במקור (אני לא מבין בזה כ"כ) הW אמור לעלות אם פתחתי את הליבה הרביעית?

פורסם

זה שעברו 24 שעות לא אומר שמותר לך להקפיץ..במיוחד אם אין לך שום מידע חדש בנושא..

הוא יתמודד עם זה וגם עם יותר..כמו שציינתי יש המון דגמים תבחר מה שנכנס לך מבחינת תקציב והעדפה שלך..

מעבר לזה יש את הKATANA 3...

פורסם

ממש 1999, לא ידעתי שעוד מוכרים מארזים עם מאווררי 80מ"מ. אני לא יודע מה המצב הכספי שלך, אבל אני ממליץ פשוט להחליף מארז. גם ב-300 שקל יש דברים סבירים, הרבה יותר מהמארז הדרעק הזה.

פורסם
  • מחבר

"הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה האחרונה בטרד! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי."

סבבה תודה. אני אחשוב על ההצעות.

פורסם

אגב יש לי מארז שאתה יכול לקחת תמורת תשלום סימלי, יותר נורמלי ממה שלא יש לך. Compucase 6A21, לא משהו מטורף אבל עדיין מגיע עם מקום ל-2 מאווררי 120ממ ופילטר אוויר קידמי.

פורסם
  • מחבר

כן המארז הזה ישן, יצא ששדרגתי את החומרה ונשארתי עם המארז הישן של אייבורי (כשהייתי טיפש והחלטתי לקנות מאייבורי).

אממ כאילו יש לך מארז שאתה לא משתמש בו? דבר איתי בפרטי (:

פורסם

חברים..תעבירו את זה לה"פ בבקשה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים