עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מפרט שהרכבתי למשחקים -עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וכרטיס מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מנהריה אז שיהיה קרוב

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כן

הנה המפרט שבניתי אשמח לקבל חוות דעת עליו הוא דיי ראשוני ואם יש למישהו הצעות לשיפור הרכיבים במסגרת התקציב אני אשמח.

המפרט נבנה באתר קייאספי. המקלדת והעכבר הם כמעט רנדומליים לא התעמקתי בהם אבל רציתי להתחשב בהם במחיר הסופי.

יש לי כונן קשיח 1 טרה של היטאצ'י וכרטיס מסך GTX250 שאני לא מעוניין להחליף כרגע אלא אם כן אגלה שהוא צוואר בקבוק במפרט החדש.

[table] [tr] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifCore i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

995

[/td] [td]

995

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifP8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

670

[/td] [td]

670

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gif 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

420

[/td] [td]

420

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מארזים‏ Antec[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifDark Fleet DF-30 ATX Midi Tower Black Case (No PSU) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

470

[/td] [td]

470

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] ספקי כוח‏ Thermaltake [/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifTR2 RX 550W Modular PSU Active PFC (Retail) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

375

[/td] [td]

375

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מסכים‏ ASUS[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifAsus VE248H 24'' LED 2ms VGA DVI HDMI WideScreen Black qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

1090

[/td] [td]

1090

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מקלדות‏ Microsoft[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifMicrosoft SideWinder X4 USB Gaming Keyboard (Retail) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

270

[/td] [td]

270

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] עכברים‏ Logitech[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifLogitech Optical Gaming Mouse MX518 (Retail) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

140

[/td] [td]

140

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td][/td][td][/td][td] סה"כ[/td] [td]

4430

[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab4_04.gif[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td]

בתשלומים (כולל תוספת) 12

updown.gif * 370 ₪

[/td] [td]tab4_01.gif[/td][/tr][/table]

פורסם

מחשב ללא OC, יש לך טעות במעבד והלוח

אפשר לקחת מערכת מאוזנת וטובה יותר בפחות בהרבה בלי פגיעה בביצועים

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪849

קירור למעבד:

Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪114

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪587

מארז:

SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪530

קירור למארז:

Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ₪63

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪104

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪100

מקלדת:

Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000

כמות: 1 - מחיר: ₪68

עכבר פרו-גיימינג:

Logitech G500 Gaming Laser Mouse USB

כמות: 1 - מחיר: ₪261

מסך:

Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 - בקנייה עם מחשב חדש מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪868

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3648

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3576 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/d8c37rgx

פורסם

^ לדעתי עדיף עכבר פשוט יותר, אם כבר אז להשקיע את הכסף הזה במארז יותר טוב

עריכה:

כמובן בהתחשב בזה שהוא מעדיף לחסוך

פורסם

הכל תלוי כמה אתה גיימר ומה אופי המשחק שלך, אני החלפתי כמה עכברים כולל אלחוטיים עד שהגעתי ל G500, ואותו אני כנראה לא מחליף, יש לי יתרון עצום בשוטרס שאין לכולם.

פורסם

אפשר עדיין במסגרת התקציב לעלות במידת השקט של המערכת. 9/10 זו דרישה מחמירה למדי.

NZXT H2 Black שחור, יחידות 1

₪536

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2825

מארז מצוין ושקט.

לוח, מאחר ואין כוונה לבצע OC, אפשר לקחת גם לוח מבוסס H67 שיהיה זול יותר, ולקחת לוח באורך מלא, יותר נוח עם כרטיסי מסך ארוכים.

פורסם
  • מחבר

קודם כל חבר'ה תודה רבה על הזמן והמאמץ שהשקעתם.

JUST USER

אתה בנית לי מפרט חדש לגמריי למרות שקיוויתי יותר לתגובות על שלי או שינויים קטנים והמלצות..

לגבי המעבד- מה ההבדל בין המעבד עם הK ובלי? כל ההבדל הוא רק הOC המתוכנן?

לגבי הקירור למעבד- האם הוא באמת נחוץ? שמתי לב שהוא מתאים ל1156/1366 בלבד, האם הוא בכלל מתאים לי?

לוח אם + זכרונות - תומכים ב1333 מגה הרץ בלבד, למרות שרציתי תמיכה לפחות ב1600 והתאמתי גם את הזכרונות שלי לכך, או שאני לא בכיוון?!

כונן DVD- לא נחוץ

מקלדת- לא אוהב מקלדות מעוגלות, וספייס קצר.

מסך- שמת לי שם מסך 23 למרות שאני רוצה מסך 24 אינץ, ולא הצלחתי להבין אם המסך ששמת הוא LED/IPS?

YZ101

המארז ששמתי הוא מרעיש מידי או שפשוט לא מוכר לך? לקחתי אותו כי יש בו 4 מאווררים מובנים והמחיר שלו הגיוני..

לגבי לוח האם- H67 תומך ב1333 מגה הרץ בלבד, הP67 ב1600.. אני אשמח אם תעדכן אותי קצת בנושא אולי סתם נתפסתי על 1600 ואני לא צריך בכלל והאם לא שווה בשביל שדרוג עתידי לקחת 1600?

תודה רבה!! ;)

פורסם

מעבד - ההבדל בין ה K לרגיל הוא המכפלה הפתוחה ל OC והליבה הגרפית (הכרטיס מסך הפנימי אם אתה מתכוון להשתמש)

קירור - 1156 ו 1155 זאת אותה תושבת קירור

זכרונות - לא קיים הבדל מוחשי בין 1333 ל 1600, בטח לא משהו שמצדיק את ההשקעה הכספית הנוספת

לוח אם - הלוח ששמתי תומך באופן רשמי בזכרונות עד 2133MHz

צורב - לא נחוץ אז תוריד

מקלדת - כנ"ל, תחליף למה שאתה אוהב

מסך - הוא IPS לא Led (לא שזה משנה), האינץ' הנוסף משלש את המחיר (כל עוד אתה רוצה לשמור על האיכות). לשיקולך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, רק דבר אחד ששכחת לענות עליו, האם הקירור למעבד באמת נחוץ? לא רוצה סתם רעש מיותר/עומס רכיבים במארז..

שיניתי כמה רכיבים, איך הוא עכשיו? (בלי לבנות לי מפרט חדש בבקשה :lol: )

[table][tr][td]tab2_04.gif[/td][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gifCore i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

910

[/td][td]

910

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gifZ68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

550

[/td][td]

550

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gif2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

245

[/td][td]

245

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td]מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gifScythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

85

[/td][td]

85

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td]מארזים‏ Antec[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gifDark Fleet DF-30 ATX Midi Tower Black Case (No PSU) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

450

[/td][td]

450

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td]ספקי כוח‏ Antec[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gifNeo Eco 620C 620W Active PFC 12cm PSU (Retail) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

370

[/td][td]

370

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td]מסכים‏ SAMSUNG[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gifSamsung S24A350H 24'' LED 2ms VGA HDMI WideScreen Black qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

1250

[/td][td]

1250

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td]מקלדות‏ Microsoft[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gifMicrosoft SideWinder X4 USB Gaming Keyboard (Retail) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

270

[/td][td]

270

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td]עכברים‏ Logitech[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gifLogitech Gaming Mouse G500 (Retail) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

245

[/td][td]

245

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td][/td][td][/td][td]סה"כ[/td][td]

4375

[/td][/tr][/table]

פורסם

1. קירור למעבד - חובה מאחר וללא קירור כלל, המחשב פשוט לא יעבוד.

2. הזיכרונות לא משתלמים פשוט כי בתוספת של 25 ש"ח אתה כבר מקבל 8GB זיכרון.

3. המארז הוא לא מארז רע, הוא מאוורר למדי, ומאסיבי למדי, אבל אתה רשמת שאתה מצפה למערכת שקטה מאד, והוא אמנם לא נחשב רועש, אבל גם בהחלו לא נחשב שקט במיוחד, הH2 הוא דוגמא למארז עם אופציות אוורור לא רעות שכן מיועד להיות שקט, ועדיין במחיר סביר, כמובן שיש אופציות נוספות שעונות על הדרישות האלו.

4. המסך הוא לא בחירה טובה במיוחד, כדאי בהחלט להתפשר פה על אינץ' אחד מהגודל ולבחור בצג 23" מבוסס על פאנל עדיף: IPS / PVA, שבדרך כלל גם יעלו פחות.

פורסם

אחלה מפרט רק שהמסך ששמת הוא כמה מדרגות מתחת ל U2311H.

אם אתה כ"כ נעול על לד אז יש ל LG פתרונות שהם גם לד וגם פאנל IPS:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11816

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13587

*רק שהם לא באמת יתנו לך משהו מעל ה U2311H, אפילו אומרים שהם קצת פחות טובים.

פורסם
  • מחבר

YZ101

לא הבנתי את ההערה לגבי הזכרונות..בחרתי קיט של 2 סטיקים של 4 גיגה כל אחד. למה התכוונת ב- אתה יכול לקבל 8 גיגה?

כמו כן יש לי שאלה, קראתי שמערכת הפעלה של 32 ביט לא מזהה יותר מ4 גיגה זכרון.. זה אומר שאני אצטרך מערכת 64 ביט? והאם הרכיבים שלי תומכים בזה?

לגבי המארז- אני כנראה אקנה את המחשב בקייאספי וגם אם לא אז במקום שקרוב לי לבית (נהריה) ופשוט אין את המארז הזה שם. האם תוכל לתת לי מארז חלופי כדאי מהאתר? אגב אני יודע שבהתחלה רשמתי רמת שקט 9.. אולי קצת הגזמתי.. הבנתי תוך כדי שמחשב לגיימינג ושקט לא הכי מסתדרים יחד.. :)

לגבי המסך אתה ו JUST USER העליתם נקודות טובות, אני לא נעול על משהו ותמיד שמח לשמוע חוות דעת שונות, בחרתי במסך ששמתי כי הוא לד ו2MS והמסך שהמלצתם הוא 8MS, לא יהיה לי חסרון בFPS? שזה רוב המשחקים שבהם אני כנראה אשחק..

פורסם

YZ ענה לך תשובה למה ששאלת אותו לפני המפרט...

לגבי 64 ביט, כל החומרה תומכת כבר כמה שנים

לגבי המסך, ב TN גם אם רשום לך 2MS אתה עדיין יכול לחוות גוסטינג. יש בעיית גוסטינג ידועה עם ה 2333T, אני ממליץ עליו יותר למי שעובד עם תמונה סטטית אבל עדיין הייתי מעדיף אותו על פני כל מסך TN אחר. ל U2311H אין בעיות ידועות שאני יודע מהן לכן הוא המומלץ ביותר מבחינתי.

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על המסך שהמלצתם עליו + המפרט האחרון שפרסמתי..

תודה רבה לשניכם על העזרה!! :yelclap: :yelclap:

:xyxthumbs:

פורסם

טרם יצא לי לראות גוסטינג כלשהו ב2333T או לשמוע תלונה על גוסטינג איתו ויש את המסך הזה ל3 חברים שלי שבעיקר משחקים עליו.

עשית בחירה לא רעה בסוף עם המארז אם כי יש כמה אלטרנטיבות נוספות, אבל עם אותה כמות מאווררים גם המחיר די דומה.

פורסם

Yz פשוט תחפש

תרשום בגוגל 2333t ghosting, אתה תראה למה הכוונה. אני חיפשתי אחרי שראיתי מישהו מתלונן על זה. יכול להיות שלחברים שלך אין מקור להשוואה או שזה לא מזיז להם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים