עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש עבור מחשב ישן

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה

יש לי מחשב בן 4 שנים שלמעשה עד היום הייתי ממש גאה בו, הוא הריץ לי את כל המשחקים

שאהבתי ברמה סבירה את טובה מאוד, אתמול נשברתי, Deus Ex החדש לא רץ לי לצערי ברמה נורמלית

ככה שאני אשמח לעזרתכם בחיפוש (אם הדבר אפשרי בכלל) לכרטיס מסך שיקפיץ אותי ויחזיק לי עוד איזה 4 שנים (אם שוב פעם הדבר אפשרי) כמו הכרטיס המסך האחרון

עיקרי המחשב שלי הם:

AMD ATHLON 2X 4800

4 gig 800 MHZ

geforce 8800GT

אני מוכן להשקיע אם יהיה בזה תועלת בכרטיס מסך קצת יותר יקר, הייתי רוצה גם לבקש שהכרטיס יתמוך בצורה טובה ב BF3

המבוסס ובא אבל כמו שאני מכיר את המשחקים של DICE הם יהיו מאוד תלויים במעבד לצערי ככה שאני לא תולה על זה יותר מדי תקוות

הצעות?

פורסם

יש כאן איזושהי בעיה. כבר היום וכבר במצב הנוחכי, מהווה המעבד שלך צוואר בקבוק ליכולות הגרפיות של כרטיס המסך.

בקיצור, גם במידה ותתחדש בכרטיס מסך ברמת HD6850 או GTX460 צוואר הבקבוק במערכת שלך יהיה כזה שפשוט יסתום את מעבר הביצועים הגרפים ברמה אדירה וסביר להניח שכל משחק חדש פשוט יעבוד בצורה איטית להחריד לעומת זאת שהוא היה עובד בה במידה והיה לך מעבד חזק יותר

פורסם
  • מחבר

נכון שבאופן כללי אתה בהחלט צודק

אבל התחושה שלי שבד"כ עדיין נותנים יותר מדי קרדיט למעבד

למשל DEUS EX יכול לעבוד כמעט חלק לגמרי עם המעבד שהנוכחי שלי עם כרטיס מסך חזק בעוד שמשחקים אחרים כמו BF לא בטוח שיש לי צ'אנס

אבל אם למרות זאת אני רוצה לשדרג, מה הייתה מציע לי לקנות שיהיה הכי משתלם ביחס למעבד שלי?

פורסם

ה8800GT כבר נמצא בסקאלה של הצוואר בקבוק, עם מעבד חזק יותר הביצועים שלך יעלו בצורה דרמתית בלא מעט משחקים

אם נילך מ-8800GT צפונה לא נרוויח שום דבר.

המעבד שלך לא אולי ולא בערך, הוא איטי להחריד אפילו בהשוואה ל-DUALCORE E5400 שמוכרים במחיר רצפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים