עבור לתוכן

בקשת מפרט 3-3.5 אלף.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק שנחשב כ"כבד" , כמו כן רצוי שמשחקים עתידיים לפחות ירוצו לא משנה על איזה הגדרות.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתוכנן,קל או שהחנות תעשה (TMS).

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה, צריך הרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין אפשרות לאסוף מחנות לכן רצוי חנות שעושה משלוח על הבית.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).USB3 יכול להיות נחמד אך לא חובה.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כנראה שלא, אולי רק כרטיס מסך.

הערות:

חובה 8GB של RAM (כנראה לא תהיה אפשרות לשדרוג עתידי, אז כהכנה ל5 שנים הבאות)

רצוי: GTX560 TI או GTX570, פשוט כרטיס מסך הבא שאני אקנה יהיה בעוד 5 שנים כרטיסים חזקים כמו אלו יריצו לי משחקים עכשיוויים בהגדרות גבוהות ומשחקים עתידיים על בינוניות\נמוכות.

כמו כן הייתי רוצה חלקים שאיתם אפשר לעשות OC טוב יותר.

העדפה לקנות בTMS.

תודה מראש! :)

פורסם

אם אתה עושה אוברקלוקינג קל, וותר. זה סתם יגרע כסף ללוח אם יקר יותר וקירור טוב יותר, במקום זה תקבל כרטיס מסך חלש יותר, לא שווה. הרי התוספת שתקבל מהמעבד עם אוברקלוקינג קל היא אחוז או שניים בערך, אבל עם כרטיס מסך מדובר על מספרים הרבה יותר גדולים.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪749

קירור למעבד:

Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪114

לוח אם:

Intel Desktop Board DH61WW for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪279

מארז:

SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪530

קירור למארז:

Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA

כמות: 1 - מחיר: ₪40

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪272

כרטיס מסך:

Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1319

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪100

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3611

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3539 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/7u1asn9m

פורסם

1. פותח הת'רד - אם אתה חפץ במערכת עם אפשרות לOC, היא תצטרך להיות מבוססת על AMD או לכלול כ.מסך פשוט יותר, כאשר בכל מקרה עבור הרזולוציה של, GTX570 מבוזבז למדי.

2. אני מסכים עם Hagaix לגבי מידת הנחיצות של OC ככלל במערכת לצרכייך.

3. כן הייתי בהתאם לצרכיך ולגודל המסך שלך והרזולוציה שלו, עולה ללוח H67 על מנת לכלול לוח בגודל מלא ולא MICRO שכולל SATA3 וUSB3, יורד לGTX560TI או אפילו ל6870 שנמכר היום במחירים שהופכים אותו לאופציה מאד משתלמת, או בקיצור בונה את המערכת בצורה מאוזנת יותר.

* אגב, שוב טעות באתר של TMS, הI5 2310 פועל בתדר של 2.9GHZ ולא 3.1GHZ שזה תדר העבודה של I5 2400.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים