עבור לתוכן

מחפש רכיב אלקטרוני באיזור השרון...

Featured Replies

פורסם

אני צריך מספר קבלים ובנוסף גם מוספט מספר 40T03GP

זה של מסך LCD

יש קיטים כאלו לתיקון המסך באיביי, אבל אני קצר בזמן

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הרכיב? אפילו מפירוק, אם יש פה למישהו ויכול לשלוח לי בדואר גוביינא... אני אשמח

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיצא לי לחפש באתר שלהם השבוע ולא מצאתי...

בכל אופן אבדוק שוב

השאלה אם אפשר לשים מוספט אחר?

אשמח לקבל קצת פרטים ממי שמבין בנושא...

וגם הסבר קצת על מה זה מוספט...

פורסם

שים לב שאתה חייב לרשום את השם המלא של הרכיב, תנסה כל מיני ווריאציות שונות כי מספיק אות אחת שונה וזה לא מוצא.

וזה מגבר בסך הכל אבל לכל דגם יש תכונות אחרות, רוב הסיכויים שיש לו מוצר מקביל עם אותם ערכים.

פורסם

מוספט הוא סוג של טרנזיזטור, הוא יכול לשמש כמתג או כמגבר, תלוי איך המעגל מתוכנן.

לפי דף המפרט שלו: http://www.hawyang.com.tw/files/specification/APEC/MOS/N-MOS/AP40T03GP%2830V,28A%29.pdf

נראה שהגרסא שלך היא TO220, לא קשה למצוא טרנזיזטורים דומים. אני לא יודע מה בדיוק השימוש שלו שם, אבל בוא נצא מנקודת הנחה שהם לא הותאמו אחד אחד לשימוש, אלא כל טרנזיזטור עם מפרט קרוב יתאים. לכן אני מניח שבמידה ותיקח טרנזיזטור עם חלוקת רגליים דומה (אחרת תצטרך לחווט עם חוטים ולא ישירות ללוח), שיכול לעמוד במינימום אותם מתחים ואותם זרמים, עם מתח סף דומה, הטרנזיזטור יתאים. כאמור זה בלי להכיר את המעגל, לכן במידה ומישהו אחר כן מכיר את המעגל ויודע על פרמטרים נוספים שצריכים להיות מותאמים למעגל אשמח שיתקנו אותי.

אגב, את הדגם הזה ספציפית לא מצאתי גם במאוזר ובדיגיקיי. גם octopart לא מצא לי אותו.

אתה יכול לדוגמא להשתמש ב-IRF540. הוא עומד באותם זרמים, מתחים דומים יחסית, ומתח הסף שלו הוא בממוצע וולט 1 גבוה יותר. רוב הסיכויים שהוא יתאים. אתה יכול לבדוק כמה דגמים נוספים ולבחור משהו שיהיה אפילו קרוב יותר, האחד הזה עלה לי לראש כרגע פשוט כי בעבר היה לי שימוש בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים