פורסם 2011 באוגוסט 3014 שנים שלום,ברשותי מחשב עם כרטיס מסך gtx570.כשאני מפעיל משחק, אחרי כמה דקות כל הטקסטורות נמרחות וככה זה נשאר תקוע.האם יש מה לעשות?תודה לעוזרים
פורסם 2011 באוגוסט 3014 שנים איזה משחק? המשחק מקורי או פירטי? אולי יש PATCH למשחק? עדכנת את כל הדרייברים?
פורסם 2011 באוגוסט 3014 שנים מחבר המשחק הוא gta 4 מקורי. עידכנתי דרייברים לפני שפניתי אליכם.לפני כן המשחק רץ בצורה הכי חלקה שיש אז לא נראה לי שזו בעיה של Patchעריכה:עכשיו ניסיתי משחק ישן מ 2003 (rainbow six raven shield), אחרי חצי דקה הכל הפך סגול.
פורסם 2011 באוגוסט 3014 שנים נשמע כמו חימום יתר של כרטיס מסך. אמרת שקודם המשחק עבד מצוין. מה שינית במחשב?
פורסם 2011 באוגוסט 3014 שנים מחבר לא שיניתי כלום. פשוט כלום.זה קורה חצי דקה אחרי שאני מפעיל את המשחק. לכרטיס אין זמן להתחמם ככה לדעתי
פורסם 2011 באוגוסט 3014 שנים תסיר את הדרייבר הנוכחי ותתקין את הגרסה הכי חדשה מאתר NVIDIA.אם כרגע כבר מותקנת הגרסה הכי חדשה אז תסיר אותה ותתקין גרסה קצת יותר ישנה.החוטים של מתח מהספק מחוברים היטב לכרטיס ?תריץ GPU TEST בתוכנת OCCT ותעקוב אחרי טמפ' הכרטיס.
פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים מחבר צירפתי את הלוג של הבדיקת טמפרטורה.את הדרייבר עידכנתי כבר אחרי שהבעיה התגלתה, כך שלהתקין דרייבר ישן יותר לא יועיל כנראה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים מחבר מכיוון שהמחשב נקנה בכפ"ס ובינתיים עברתי לי-ם, לא רציתי לנסוע עד שם לחינם.אבל אם אתם אומרים שהכרטיס פגום אני אסע ואממש את האחריות.תודה לכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.