פורסם 2011 באוגוסט 3014 שנים עבדתי לא מזמן במחשב כשפתאום הוא נתקע והפסיק להגיב(גם הnum lock לא עבד). איתחלתי וניסיתי לעבוד עליו שוב אבל קיבלתי מסך כחול.בעיה דומה התרחשה בהתחלה כשקניתי את המחשב(לפני כמה שנים) עקב זיכרון פגום שאותו החליפו לי בחנות.אז, ניסיתי להוציא את אחד מהסטיקים של הזיכרון(יש לי 2*1GB זיכרון DDR2) ואז הכל עבד.ניסיתי להחזיר את הסטיק ואז המחשב עבד לכמה שניות (הספקתי לפתוח תפריט התחל ועוד משהו) ואז שוב מסך כחול. ניסיתי לאתחל, שוב מסך כחול. הסרתי אותו שוב. ומאז הכל עבד ועובד נפלא.השאלות שלי הם:האם אפשר בוודאות לדעת שזה או סטיק ולא משהו אחר שגורם לזה?למה זיכרון יפסיק לעבוד פתאום אחרי כמה שנים שהוא היה בסדר?האם אני צריך לנסות איזה תוכנת איבחון או שאין צורך בזה?
פורסם 2011 באוגוסט 3014 שנים אולי הבעיה בסלוט ולא בכרטיס עצמותנסה להתקין את הכרטיס ה"תקול" בסלוט של הכרטיס התקיןתעבור על הגדרות הזכרון בביוס ותוודא שהכל מוגדר נכון מבחינת מתח, תדר, תזמוניםתוכנה לבדיקת זכרונות MEMTEST
פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים מה שזה מעליי אמר.בקשר לשאלה למה זה קורה אחרי שנים של פעולה תקינה:http://en.wikipedia.org/wiki/Electromigration
פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים מחבר אוקיי עשיתי 4 ניסוייםניסיתי שוב להחזיר את הכרטיס-המסך מסרב להידלקניסיתי להוציא את שניהם ולשים את הכרטיס התקול בסלוט של הכרטיס הטוב-המסך מסרב להידלקניסיתי להוציא את שניהם ולשים את הטוב בסלוט שלו-הכל עובדניסיתי להוציא את שניהם ולשים את הכרטיס הטוב בסלוט של הכרטיס התקול-הכל עובדאני לא כזה מבין בBIOS אבל ממה שהסתקלתי הכל נראה בסדר, המהירות של הזיכרון בסדר, אין שינויים בדברים שכנראה קשורים לאוברקלוק או מתח, הכל על normalמה שמוביל אותי למסקנה שהבעיה היא אכן בסטיק.יש לי 3שאלות:1)למה זה גורם למסך לא להידלק?2)פעם בהפעלת המחשב היה כתוב אם אני לא טועה memory in bank: 2 4אחרי שהסרתי את הסטיק הבעייתי היה כתוב שם 4עכשיו כששמתי את הסטיק הטוב במקום של הסטיק הבעייתי כתוב שם 0איך בעצם המספור של הסלוטים עובד?3)אני רוצה לקנות את זהhttp://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4963יש להם(לזה שיש לי עכשיו ולזה שאני רוצה לקנות) אותה מהירות אותו תזמון ואותו מתח,רק החברה והנפח שונים.אז אם אני אשים אותם הם אמורים לעבוד ישר בלי צורך לעשות משהו בביוס?
פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים איפה קניתה את הזיכרון? אתה בטוח שאין לך עליו אחריות? יש חניות דוגמאת KSP עים אחריות לכל החיים.
פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים שלום לך לא ראיתי מה הדגם של הלוח אם, אתה יודע, זה יכול לעזור במתן תשובה שמע, בבדיקות שעשית סגרת את כל הפינות, אז הסטיק החשוד הוא באמת דפוק, ללא ספק. אם אינני טועה, היו אי אילו עניינים עם תאימות בין החברנ נזאת ללוח של גיגבייט כך ששוה לוודא את זה באתר של לוח אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.