פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים אוקי אז דבר ראשון האל פסק של חברת ADVICE דגם E-320 יושב עליו מסך 17 אינץ של LGמחשב:סלרון 2400לוח אסוסהרדיסק 80 גיגה 8 מגה באפרצורב2 מאוררי סמארט פאן חזקיםמאורר למעבד ספארק 7+ חזקכרטיס מסך MX440מאורר ג'נרימאורר מעבד 70מ"מ מתוצרת SPIREוקטודה כחולה!הכל בסדר עד שהתחלתי אוברקלוקינגבאובקלוק, כל טסט שהייתי מריץ שמעמיס על המעבד אפילו קצת (גם ב PCMARK וגם ב 3DMARK)האל פסק התחיל לצפצף בצורה היסטריתמה זה יכול להיות?באדוויס אומרים לי שזה תוצאה של עומס יתר, אבל האם אוברקלוקינג למעבד (אפילו בלי העלאת מתח!) יכול לגרום לזה?תודה.עריכה: אה כן ואדוויס הציעו לי שידרוג למכשיראם אני מביא את המכשיר שלי + 650 שקלאני מקבל את הדגם PR-600מה אתם אומרים? שווה לי?
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים זה אכן בעיה של עומס יתרדבר ראשון יש הבדל די גדול בין ההספק שמחשב דורש כשהוא במנוחה לבין ההספק שהוא דורש כשהוא במאמץ (לא סתם הוא מתחמם יותר)דבר שני כשאתה מריץ את המעבד במהירות גבוהה יותר מהסטוק הצריכת חשמל שלו ושל הלוח גדלהככה שעשית שני דברים רעים יחד, גם ה-OC העלה את הצריכה וגם העומס העלה את הצריכה. האל פסק שלך חלש מידי ולא מסוגל להחזיק גם את המחשב וגם את המסך, לא תהיה לך ברירה אלה לוותר על המסך.
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים מחבר זה אכן בעיה של עומס יתרדבר ראשון יש הבדל די גדול בין ההספק שמחשב דורש כשהוא במנוחה לבין ההספק שהוא דורש כשהוא במאמץ (לא סתם הוא מתחמם יותר)דבר שני כשאתה מריץ את המעבד במהירות גבוהה יותר מהסטוק הצריכת חשמל שלו ושל הלוח גדלהככה שעשית שני דברים רעים יחד, גם ה-OC העלה את הצריכה וגם העומס העלה את הצריכה. האל פסק שלך חלש מידי ולא מסוגל להחזיק גם את המחשב וגם את המסך, לא תהיה לך ברירה אלה לוותר על המסך.או לכבות את הקטודה (?!)בכל מקרה כרגע האל פסק מחובר למחשב השני שבעצם זה המחשב המקור של האל פסק, שקניתי את האל פסק הוא היה אצלועם הזמן החלקים עברו למארז השני והמסך עבר למחשב השני ועכשיו הגיע למצב שהמחשב השני זה קומפלט המחשב הראשון לפני חצי שנה חחחמי שמעוניין לשדוד איתי בנק יכול ליצור איתי קשר במייל modd3r@rehost.co.ilאני פשוט צריך כל כך הרבה כסף כל הזמן זה לא נגמר!עוד שאלה קטנהיש לי ספק סאנשיין קומה 480Wוהמליצו לי להחליף אותו ל HEC 300W AR-Tמה בעצם ההיתרונות של הספק הזה, והאם 300W יספיקו ליתודה.
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים עריכה: אה כן ואדוויס הציעו לי שידרוג למכשיראם אני מביא את המכשיר שלי + 650 שקלאני מקבל את הדגם PR-600מה אתם אומרים? שווה לי?Hell noקניה של אל פסק ישירות מ-Advice ממש לא כדאית, הם פשוט יקרים.האל פסק הזה עולה בכל חנות נורמלית 680 שקל ואתה לא צריך להחזיר את הישן.הקתודה לא צורכת כל כך הרבה ככה שזה לא ישנה יותר מידי את המצב.על הספק שלך רשום 480W אבל הוא ממש לא מסוגל לספק 480W, בכל מקרה ההשפעה על האל פסק בין ה-480 ל-300 על אותו מחשב די קטנה.
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים מחבר Hell no קניה של אל פסק ישירות מ-Advice ממש לא כדאית, הם פשוט יקרים. האל פסק הזה עולה בכל חנות נורמלית 680 שקל ואתה לא צריך להחזיר את הישן. הקתודה לא צורכת כל כך הרבה ככה שזה לא ישנה יותר מידי את המצב. על הספק שלך רשום 480W אבל הוא ממש לא מסוגל לספק 480W, בכל מקרה ההשפעה על האל פסק בין ה-480 ל-300 על אותו מחשב די קטנה. 10q
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.