פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים סוף סןף סיימתי את פרויקט קירור המים הראשון שלי לאחר הרבה עבודה סיימתי עם זה, מאוד נהנתי להתנסות בזה בפעם ראשונה, היו לי מלא תקלות בדרך מלא נזילות עד שמצאתי מתאמים מתאימים ורק אחרי שהמערכת עבדה 24 שעות ללא נזילה חיברתי אותה למחשב. וחישוב התכנון שלי תכננתי שזה יהיה מתחת לשולחן אבל במהלך הפרויקט הבנתי שזה כבד מידי וצריך להשים לו ממש רגליים שלא יפול. חלקים שהשתמשתי הם דיי גדולים : רדיאטור של הונדה, משאבה LPH4000 מיכל 11 ליטר בלוק דיי פשוט, בקר מאווררים וכמה מאווררים. להזמין מחו"ל היה קצת בעייתי בשבילי כי לא היה לי סבלנות לחכות ואני חשוב שלמדתי לקח מזה, לדוגמה :הבלוק שקניתי בצנרת של 1/4 אני חושב שבניתי מערכת מספיק חזקה שבעתיד אני אזמין בלוקים מחול לכרטיס מסך וללוח אם לסגור עוד לופים. תודה למי שעזר לי בפורום הינה תמונות: שרטוט הראשוני במהלך הפרויקט הבנתי שהמערכת תיהיה כבדה ואי אפשר להשים אותה מתחת לשולחן רדיאטור: מיכל 11 ליטר: ולאחר עשית חורים: המשאבה: מאוורר 25: גלגלים: בניית רגלים למיכל: חיבור כל המערכת בדיקת תקינות מבחינת המערכת: הרכבת המארז: חיבור המערכת למארז: חיבור מאווררים וגלגלים: חיבור פאנל בקרת מאווררים לספק כוח עם מפסק שמדליק את הספק ואת המשאבה ולסיום: ‪MVI_0262.AVI‬ - YouTube ‪MVI 0261‬ - YouTube
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים WOW :xyxthumbs: אין ספק שיצא מרשים רק תביא לנו עכשיו גם הסבר על מהלך העבודה כמה זמן זה לקח בעיות שקרו לך ותביא גם טמפרטורה של הרכיבים שמקוררים על ידי מים... בתמונה שרואים אותך חותך את החור למאוורר זה ניראה כאילו אתה בתוך נגרייה האם אני צודק ? שקד
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים מחבר הפרויקט לקח לי שבועיים בערך, היו לי הרבה בעיות להתאים את גודל הצינורות לצינור קטן. וזה ייצר כל מיני ניסויים והיו הרבה נזילות,וכן אני בתוך נגרייה אבל הבחור שחותך זה לא אני,לגבי טמפרטורה אני מגיע ל45 ובמאמץ 50, אני השתמשתי בבלוק יחסית פשוט ובצנרת של 1/4 ומשחה טרמית פשוטה אני מניח שזו הבעיה, בקרוב אני אקנה משחה טרמית טובה ויעשה OC ויעדכן אותכם לגבי הטמפרטורה בQ9300
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.