עבור לתוכן

מחפש המלצה לאוזניות טובות

Featured Replies

פורסם

האתר שאני נותון,הוא אתר רציני ביותר,עושה בדיקה קפדנית,ונותן ציון לאוזניה,אפשר לתרגם אותו בגוגל,לי יש כמה סוגי

אוזניות,והאתר קלע בול לטעמי,אז תבדקו טוב לפני שקונים,בכל חברת אוזניות ,יש אוזניות טובות,ויש גרועות,אל תהיו פריירים כי הם רק מתרבים,

http://doctorhead.ru/base_report

• תגובות 50
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אלו אוזניות ששוות לתחת.

היה לך אותם?

מה לא היה טוב בהם? :s05:

פורסם
  • מחבר

עדכון

הסתכלתי עכשיו ויש להם 2 דגמים למונסטר..יש MONSTER

beats by dr.dre

STUDIO

ויש את הPRO שזה מה שהראתי לכם פה..

מה ההבדל ביניהם? הם די דומות בצורה הSTUDIO

הSTUDIO עולות 1395

והPRO עולות 1850

באיזה שומעים יותר טוב? ואיזו יותר נוחה..

וגם איזו תעריך יותר ימים?(למראית עין ניראה שהPRO כי הם מאלומיניום כזה שלא ישבר בקלות )

פורסם

תתרגם את האתר עם גוגל

פורסם
  • מחבר

טוב זהו...החלטתי סוף סוף החלטה..

אני הולך על הMONSTER

beats by dr.dre PRO

הם ניראות טובות (אפילו שהרבה קוטלים אותם..) הם מאלומיניום ככה שאומנם הם יקרות אבל הם יחזיקו שנים ולא ישברו

סליחה שאני מנג'ס אבל יש לי דילמה אחרונה..באיזה צבע לקחת? שחור או לבן?..מצד אחד אני מאוד רוצה לבן כי הם ממש יפות בלבן

אבל מצד שני...לבן לא יצהיב במהירות והתקלקל יותר מהר??

מה אתם אומרים??

פורסם

תיקח מה יפה לך,

פורסם

כן, אני בטוח שד"ר דרה לא יתאכזב אם תבחר אדום שחור, יש גם בוורוד של ליידי גאגא.

פורסם
  • מחבר

כן, אני בטוח שד"ר דרה לא יתאכזב אם תבחר אדום שחור, יש גם בוורוד של ליידי גאגא.

וורוד?! :silly: ...חחח

זה לא גברי :hat: חחח

אני יראה..אני מתלבט...כי באמת בלבן זה ממש יפה...(כמו המוצרים של אפל)

אבל אני מניח שזה ניהיה אחרי שנה שנתיים צהוב אני צודק?או שאולי לא?

שחור תמיד בטח יראה טוב גם אחרי 5 שנים(מקסימום מאובק מנקים עם אלכוהול ומורחים בחלב עור

פורסם

בבקשה אל תעשה את זה לעצמך.. אל תשקיע 2K ממיטב כספך על זבל כזה.

אל תבין אותי לא נכון, אתה תשמע בהן טוב ואולי אפילו תהנה, אבל בסכומים האלה (והרבה פחות) אפשר להשיג אוזניות טובות בהרבה.

פורסם
  • מחבר

בבקשה אל תעשה את זה לעצמך.. אל תשקיע 2K ממיטב כספך על זבל כזה.

אל תבין אותי לא נכון, אתה תשמע בהן טוב ואולי אפילו תהנה, אבל בסכומים האלה (והרבה פחות) אפשר להשיג אוזניות טובות בהרבה.

אני יודע שהם יקרות ואתה משלם על השם אבל לא מצאתי שום דבר אחר שטפס אותי

יש לך הצעות לדגמים שאתה מכיר בסיגנון?

פורסם

כשאתה מבקש המלצה למשהו בסגנון, אתה מדבר על המראה שלהן?

אני לא מבין מה אתה מחפש באוזניות, צליל איכותי או יופי חיצוני? (אפשר לשלב את השניים, אבל אז כבר קשה למצוא משהו שבאמת מרצה)

פורסם
  • מחבר

כשאתה מבקש המלצה למשהו בסגנון, אתה מדבר על המראה שלהן?

אני לא מבין מה אתה מחפש באוזניות, צליל איכותי או יופי חיצוני? (אפשר לשלב את השניים, אבל אז כבר קשה למצוא משהו שבאמת מרצה)

תשמע אני לא אודיופיל שאני חושב שאני ממש ירגיש..עוד לא היו לי אף פעם אוזניות ממש איכותיות כמו שאתה רואה...

אני מחפש שקודם כל..יהיה לי נוח(כי אם לא יהיה לי נוח אז אני לא ישים אותם וזה חבל) דבר שני כן כמו שאתה אומר שיראו יפות כי אני חושב שזה צריך גם להיראות נורמלי ולא להיראות כמו איזה אוזניות של מטווח חח

עכשיו צילי אני לא יודע להגיד לך כי לא ממש יצא לי לשמוע משהו טוב..אני חושב שהם זה אוזניות סבירות זה יספק אותי...אני אבל יודע להעיד נגיד שהMDRXD100 לא סיפקו אותי לדוגמא והיה להם צליל ריק וממש לא אהבתי...אבל מעבר לזה לא יצא לי לשמוע יותר מידי אוזניות..אני כרגע משתמש באוזניות שקיבלתי שלSANSA חח

אולי יש משהו בזה אתם קוטלים את המוסטר ביצס שהם באמת במחיר גבוה..אבל אני מסתכל על היתרונות שלא ראיתי באוזניות אחרות(לפחות ממה שהצעתם לי פה..) הם מאלומיניום אז ככה שהם היו חזקות ולא ישברו בקלות ולא ירגישו כמו פלסטיק זול...

2. יש להם עם זה שהם מאלומיניום ריפוד כזה עם ספוג עור כזה שיהיה נוח..

3.ההקף של כל אוזן הוא גדול יחסית ויש שם עיגול ספוג מאוד עבה שיהיה נוח אבל עדיין בצורה כזאת שהוא ניראה יפה והסטטי ולא ניראה גלגל של טרקטור חחח

עכשיו עם תתנו לי דגמים שאני יוכל לראות בשביל להשווית אני אשמח..אני לא שולל אני קונה רק בחודש הבא אז יש לי עוד זמן לבדוק לשקול ולהחליט אבל ממה שאני בדקתי בעצמי לא מצאתי אוזניות אחרות שיתנו לי את מה שאני שיש לי במונסטר שציינתי מיקודם ..

בדקתי נגיד לדוגמה את Sennheiser HD518 וגם הם ניראות לי כאלה מפלסטיק זול ועם לא מספיק ריפוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים