עבור לתוכן

מחפש המלצה לאוזניות טובות

Featured Replies

פורסם

הלכתי לאופיס דיפו כדי לקנות אוזניות..חיפשתי אוזניות נורמליות..והיה שם של SONY ושל פיליפס

זכרתי שלבן דוד שלי היו אוזניות של SONY ששמעו בהם טוב והם היו ממש נוחות

עכשיו אלה שקניתי ניראו אחד לאחד כמעט כמוהם...זה היה דגם MDR-XD100

ושהגעתי הבייתה חשכו עיניי או יותר נכון ניסגרו אוזניי חח

הם ממש לא היו אותו דבר והצליל היה דיי מת כזה והספוג היה דיי דק

ואז להפתעתי גיליתי שלדוד שלי היה Sony MDR-XD200 ולא Sony MDR-XD100

ובאתי להחזיר אותם בסניף בפ"ת ושאלתי על הדגם הזה אז אמרו לי שאין אותו

ועכשיו ניתקעתי עם זיכוי... :(

אז מה אתם ממליצים אולי שיש להם בסיגנון..? אני מוכן להוסיף עוד קצת כדי לקבל מוצר איכותי

אולי מישהו יודע עם מביאים עוד את הSony MDR-XD200?

ממש אהבתי אותם

אם לא מה יכול להתאים לי??

• תגובות 50
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למצוא אוזניות איכותיות באופיס דיפו שקול ללמצוא טבעת יהלום אמיתי בשוק הפשפים, בערך... ;)

אוזניות נוראיות בכל אופן....כמה הם כבר עלו (אם יותר מ100 ש"ח אכלת אותה בריבוע כי הם עולות 15$ באמזון) קח ת'זיכוי ותחסוף למשהו נחמד. תעיף מבט בשירשור המלצות ("מילון אוזניות") למעלה.

פורסם
  • מחבר

uומה עם הSony MDR-XD200?

דווקא יש שיפור באיכות אצלהם נכון?

כי חשבתי אולי להזמין אותם מאיביי

פורסם

כל ליין ה-MDR של סוני "מתהדר" בבאס מנופח, מידריינג' עלוב וצליל לא מאוזן - אם זה מה שאתה מחפש ונהנה ממנו... :nixweiss:

לקנות אותו מאיביי לא יהיה רעיון חכם בגלל כמות הזיופים הגבוהה. (ספציפית לליין הזה של סוני)

פורסם
  • מחבר

כל ליין ה-MDR של סוני "מתהדר" בבאס מנופח, מידריינג' עלוב וצליל לא מאוזן - אם זה מה שאתה מחפש ונהנה ממנו... :nixweiss:

לקנות אותו מאיביי לא יהיה רעיון חכם בגלל כמות הזיופים הגבוהה. (ספציפית לליין הזה של סוני)

אז מה כדאי?? פיליפס? סוני גיר?

מה שאהבתי באלו שהם קלות ויושבות טוב ונוח על האוזן ולא לוחצות יותר מידי

פורסם

מה התקציב?

פורסם

אממ לא... קידומת ה MDR היא לכל האוזניות שלהן, פול-סייז וIEM. אני יכול להעיד מניסיון אישי עם הSA5000 לדוגמא, שאין להן אף אחת מהמגרעות האלה, אלא בדיוק ההפך 180 מעלות.

bneli, אני לא יודע לגבי הXD200 אבל לא זוכר שאי פעם שמעתי משהו טוב על xD כלשהיא. אם כבר, יש לסוני כרגע את ליין הxb (אקסטרא באס) היותר מודרני שעושה רושם שטובות מאוד לסוגן, הXB500 במיוחד קיבלו ביקורות טובות ויש אותן כרגע טיפה פחות מ-50$ באמזון, אפשר להזמין משלוח דרך mustop שאפילו נותנים החזר של 10$ אם משלמים בpaypal. אני בעצמי מתכנן להזמין בקרוב את הMDR-EX1000, אוזנויות IEM, אם אתה מעוניין אולי אני אוכל לצרף אותך להזמנה שלי, תלוי מאיפה אתה בארץ.

פורסם
  • מחבר

אממ לא... קידומת ה MDR היא לכל האוזניות שלהן, פול-סייז וIEM. אני יכול להעיד מניסיון אישי עם הSA5000 לדוגמא, שאין להן אף אחת מהמגרעות האלה, אלא בדיוק ההפך 180 מעלות.

bneli, אני לא יודע לגבי הXD200 אבל לא זוכר שאי פעם שמעתי משהו טוב על xD כלשהיא. אם כבר, יש לסוני כרגע את ליין הxb (אקסטרא באס) היותר מודרני שעושה רושם שטובות מאוד לסוגן, הXB500 במיוחד קיבלו ביקורות טובות ויש אותן כרגע טיפה פחות מ-50$ באמזון, אפשר להזמין משלוח דרך mustop שאפילו נותנים החזר של 10$ אם משלמים בpaypal. אני בעצמי מתכנן להזמין בקרוב את הMDR-EX1000, אוזנויות IEM, אם אתה מעוניין אולי אני אוכל לצרף אותך להזמנה שלי, תלוי מאיפה אתה בארץ.

הSony MDR-SA5000 ניראה קורץ יותר אבל זה יותר מידי יקר בשבילי

זה יהיו בסך הכל יהיו אוזניות למחשב שאני משחק במשחקים ושומע מוסיקה

התקציב שלי זה עד 350 וחשוב שהם ישבו טוב ושיהיו גדולות ולא ילחצו אחרי שעה וזה מה שאהבתי בXD200

שהאוזן יושבת כזה בפנים ולא לוחצת במיוחד לא על הצד (למה יש לי משקפיים)

ושישמעו בהם טוב (אני שמע בהם כניראה הרבה מוסיקה וישמע הרבה תרעש של המחקי מכוניות שאני משחק)

עדכון.. בדקתי עכשיו בEBAY ובסוני וראיתי שיש עוד דגם ביניים ממה שאמרתה שטוב.. sony MDR-SA1000

ויש לו גם צורה כזאת גדולה שאני אוהב וניראה לי נוח..למרות שאני חורג פה מהתקציב ועם משלוח זה יוצא 125 דולר (450 שקל בערך)

אני מוכן להשקיע אבל עם באמת יש הבדל משמעותי באיכות...(אני רוצה מוצר שיהיה איתי ב10 שנים בקרובות)

מה אתם אומרים הsony MDR-SA1000 מצדיק את מחירו?

או שאין שיפור גדול לאומת הMDR-XD200?

פורסם

אני לא יודע על הSA1000 יותר ממה שאני יודע על הXD200 חוששני :P אבל אני לא חושב שהSA1000 מספקות הסחורה, זכור לי שקראתי פעם שיש פער רציני בין הSA3000/SA5000 לבין הSA1000. בכל מקרה, זה ליין שונה בתכלית מהxD, ונוטה לנייטרליות ואיזון בין התדרים. אז אם אתה אוהב הרבה באס זה לא הכתובת... תלוי מה אתה מחפש מבחינת סאונד.

פורסם

IlyaN-מעניין-כמה עולות האוזניה MDR-EX1000,דרך הזמנה כמו שלך?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע על הSA1000 יותר ממה שאני יודע על הXD200 חוששני :P אבל אני לא חושב שהSA1000 מספקות הסחורה, זכור לי שקראתי פעם שיש פער רציני בין הSA3000/SA5000 לבין הSA1000. בכל מקרה, זה ליין שונה בתכלית מהxD, ונוטה לנייטרליות ואיזון בין התדרים. אז אם אתה אוהב הרבה באס זה לא הכתובת... תלוי מה אתה מחפש מבחינת סאונד.

יש פה מישהו שיצא לו להתנסות בSA1000

פורסם
  • מחבר

יש פה מישהו שיצא לו להתנסות בSA1000

??? ???

פורסם
  • מחבר

יש גם את דגם Sony MDR-XD400

איך הוא?

הוא אמור להיות הדגם קצה של הסידרה? לא?

הSony MDR-XD400 צריך בEBAY לעלות 195 דולר + משלוח

והSONY MDR-SA1000 צריך בEBAY לעלות 124 דולר + משלוח

כדאי ללכת על הXD400? זה סכום לא זול..אבל השאלה עם שווה?

הצורה שלהם כמו XD200 שמאוד מוצאות חן בעיניי.. איך שהם יושבות על הראש ועל האוזן

רציתי לדעת איך הצליל שלהם אם מישהו יודע?

הבנתי שיש ממכם לסידרת xD יש באס שטוב שזה דבר מאוד טוב עם אני שומע טראנסים ואני שומע מידי פעם =]

מה אתם אומרים??

פורסם
  • מחבר

תודה

עם גוגל תרגם זה עזר לי קצת להבין עליהם..אבל על הXD400

לא מצאתי מידע באתר

למישהו יש מידע על הXD400 (אני פשוט רוצה לדעת עליהם איך הם לשמיעת מוסיקה..במה שאני מצאתי מתייחסים רק לאיך שומעים איתם בסרטים??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים