עבור לתוכן

עברתי מחיבור ללא חייגן והביטורנט התחיל להתנהג מוזר ודברים אחרים..*עדכון*

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב חברה הנה עדכון ה6.9..שכולל סיכום לכל מה שהלךL

(גם כן כדי להבהיר אין בעיה עם המהירות אינטרנט!, היא תמיד במקסימום..אלא שתוכנות שיתוף מוגבלות כל הזמן והורדות ופינגים גבוהים בשעות ספציפיות!)

אוקי, קיצר הסיבה שלא כתבתי בימים האחרונים היא פשוט שהיינו במצב של אמצע לגבי תיקון התקלה, ככה שהרגשתי שעדיף שלא לספר את מה שהולך כי אולי זה היה מסתדר..אך לצערי זה לא קרה כך..

במשך הזמן הזה, הוכחתי שוב ושוב ל012 שהבעיה הזאת נובעת מהם ולא מהתשתית של HOT, הסיבה הטובה ביותר שמצאתי היא שכאשר פעמיים ברצף, הראתי לשירות הלקוחות של 012 שכאשר חיברו אותי בחיבור של 014, הטורנטים פשוט טסו..והפינגים היו נמוכים אולם כאשר החזירו את החיבור ל012 המהירות ירדה והבעיות חזרו.. :cool2:

בכל מקרה לאחר שהוכחתי להם זאת, הם עדיין טענו שזאת בעייה של HOT וHOT מצדה שלחה אלי טכנאי שבא אלי היום, שכמו שציפיתי בא..בדק וראה שאין שום בעיה עם המודם והמהירות של האינטרנט מקסימלית.

לאחר מכן, חשבתי שכבר אין יותר ל012 מה להסתיר..אחרי כל ההסברים לגבי התקלות, ההוכחות שלי ושליחת הטכנאי שהוכיחה שאין שום בעיה אצלי, ציפיתי שסוף סוף הם יתנו לי אינטרנט נורמאלי בחיבור ללא חייגן ויסדרו את הבעיה כמו שצריך

בכל מקרה התקשרתי ולצערי הם המשיכו באותה גישה כמו שעשו בהתחלה...שכדאי לי להתחבר בחיבור חייגן (הייתי רוצה אבל אי אפשר..) וטענו שהבעיות הם בשרתים בחול כי אם האינטרנט בארץ עובד נפלא, אז הבעיות בחו"ל (כן..ממש xD)

לאחר מכן אותו אדם הסביר לי שהחיבור חייגן אמור לעבוד אצלי נפלא(כן אני בטוח שלושת הראוטרים שלי יוכלו להעיד עד כמה זה "עבד" טוב), ורק במהירויות של מעל 12MB יש צורך בלא חייגן..ואחר כך שאלתי אותו את השאלה הבאה "אם ככה, ואתה טוען שחיבור חייגן פחות טוב..איך זה שאנשים שבעלי מהירות 12MB ומעלה לא מתלוננים? הם עוד יותר מורידים ממני ולהם אין שום בעיה, כי אם כן הייתם מוצפים מלקוחות זועמים אולם זה לא ככה, לכן אני חושב שיש פה משהו שגורם לי להיות איטי בגלל שאני לא במהירות 12MB ומעלה"..

לאותו דבר, הנציג אמר שאין לו מה לעשות כי אני בלא חייגן והאחראיות היא רק של התשתית (אז איך זה שהחיבור ללא חייגן של 014 מהיר יותר? :lol: )...

קיצר, התאכזבתי..ציפיתי שהם יפתרו את הבעיה ואגמור את הסיוט הזה, אבל כנראה שכאשר ל012 נגמרים הקלפים הם מראים את עצמם האמייתים, ההם שלא יכולים לפתור את הבעיה לא בגלל אי ידע, אלא בגלל אי רצון וכמובן שמעבירים את האחריות לכל אחד..רק שהם יהיו בטוחים.. :facepalm:

ואני בטוח שיש אנשים עם חיבור ללא חייגן שאין להם את הבעיות האלה..אבל בטח הם שילמו פרוטקציות לגבי זה..או שפשוט בגלל המהירות אינטרנט שלהם הם מקבלים העדפות..

קיצר חבל, שנתיים הייתי מחובר באינטרנט שלכם ולא הייתה לי כל בעיה, עדיין אתקשר מחר לHOT ואנסה פעם אחרונה לראות אם אפשר לסדר את זה, אם לא זה שלום ולהתראות 012..היה (לא) שמח להכיר אתכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים