עבור לתוכן

כרטיס מסך למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום אני שוקל לרכוש את מחשב הזה:

מעבד החדש Intel Core i3 2100 3.1GHz

• לוח אם של היצרן GIGABYTE עם צ'יפסט אינטל H61
  • חבילת זיכרון 4096MB DDR3 במהירות 1333MHz

• מעבד גרפי מובנה במעבד Intel HD Graphics
  • דיסק קשיח ענקי של 750GB 64MB

• צורב DVD דו שכבתי X22 SATA

איזה כרטיס מסך ייתמך במפרט כזה? (לגיימינג..)

ובכללי, כמה זמן המחשב הזה אמור להחזיק בהרצת משחקים?

פורסם

בין כל התיאורים האלה אפשר גם תיאור של ספק הכח?

פורסם
  • מחבר

[table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]יצרן:INFINITY[/td][/tr][/table][/t][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]סוג:Micro Tower[/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]ספק:400 וואט (אמיתי)[/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]כולל ספק:400 וואט[/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]כניסות USB מלפנים:2[/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]כניסות USB מאחור:8

כל זה ב1250 ש"ח (כולל משלוח). האם כדאי לי להשקיע בזה +כרטיס מסך? כמה זמן המחשב יחזיק לי למשחקים עכשווים וכאלה שיצאו בעתיד?

תודה

[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

הכוונה ב"תאור" היא לא "תווית שהחליטו להדביק לו בחנות". דגם ויצרן בבקשה. אם אין ך את המידע הזה כי הוא לא מוזכר, סביר שמדובר בספק שלא יצליח להחזיק כרטיס למשחקים.

ולשאלה השנייה - צר לי, איננו נביאים, מה גם שהתשובה תלוייה גם בכרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

זה מה שכתוב שם micro tower 400W. יותר מזה לא כתוב..

השאלה אם יש מה לקנות את המחשב, או במידה ואני אקנה אני אצטרך להחליף אותו.

אני מעדיף להשקיע כמו שצריך (עד 2000) ולהיות רגוע בהמשך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים