עבור לתוכן

תיקיית מועדפים של FF בכונן ישן

Featured Replies

פורסם

יש לי כונן ישן שיש שמותקן עליו הדפדפן. איך אני יכול להסתכל על תיקיית המועדפים ולהוציא משם מה שאני רוצה?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב לכך לי קצת זמן להתעסק עם זה.....

אני חושב שמצאתי את התקייה. הבעיה שהתוכן שלה לא זמין. כרגע אני תקוע בשלב הנסיון לפתוח פרופיל חדש (חשבתי להכניס את התקיה לתוכו).

הבעיה שהבנתי שפעם היה Profile Manager שאפשר לעשות זאת, אבל זה לא קיים בגירסאות הנוכחיות.

מה עושים???

פורסם
  • מחבר

אני צריך לשלוף כל מיני לינקים מכונן קשיח ישן שעליו היה מותקן הדפדפן.

בעזרת הלינק שקיבלתי אני חושב שמצאתי את התקיה עם האינפורמציה. הבעיה שיש שם כל מיני קבצים שאין לי מה לעשות איתם. לכן חשבתי לפתוח פרופיל חדש ולהכניס לתוכו את התקיה ואז לגשת למועדפים...

הבעיה שאפילו לו הצלחתי לפתוח פרופיל חדש, כי כנראה "ששועל האש" לא תומך יותר במנהל הפרופילים...

פורסם

קראת באמת את המאמר שקישרתי אליו לפני חודש וחצי?

פורסם
  • מחבר

מה ממה שכתבתי לא היה לך ברור?

נכון, אני לא מבין גדול במחשבים. אם הייתי, לא הייתי צריך לשאול.

נכון, אתה מבין גדול וגם ממש לא חייב לעזור.

אבל לפחות אל תגרום לי להתחנן.

מה לעשות, החיים חולפים בקצב מטורף ולקח לי חודש וחצי להגיע למאמר שלך. הסתבכתי איתו ועם עוד 1000 לינקים שיצאו ממנו, כי הכל כתוב בסינית.

פורסם

להתחנן? מה שאתה עושה זה גורם למי שרוצה לעזור לך לתהחנן כדי להבין מה בעצם אתה מחפש.

אם אתה רוצה להעביר את הbookmarks מתוך ההתקנה הישנה אז אתה בה"כ צריך לגשת לקובץ אחד.

זה בדיוק מה שמתואר במאמר (אפילו עם התייחסות לגרסאות):

[table][tr][td]

bookmarks-(date).json in bookmarkbackups [/td][td] 3.0 and above [/td][td] Daily rotating backups of your bookmarks.[/td][/tr][/table]

ברגע שמצאת את הקובץ אתה בסה"כ בוחר ב import מתוך FF (כמו בכל תוכנה שאתה "ממגר" אליה מידע).

כל מה שכתבת אחרי זה לא אומר בעצם שום דבר.

איזה לינוקים?

מה ניסית לעשות עם הקבצים?

איזה קבצים?

למה ניסית ליצור פרופיל חדש?

אם זה נושא לא מוכר לך אז לפחות היית יכול להשתדל לא לסבך אותו עוד יותר בשביל עצמך.

פורסם
  • מחבר

הבעיה ש- import לא קיים בגירסה 7.0.1

פורסם
  • מחבר

מעולה :yelclap:

כל כך פשוט כשיודעים מה לעשות.

האמת שבחיים לא ראיתי את השילוב ctrl+shift+B, ועכשיו גוגל מוצא אותו בכל מקום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים