עבור לתוכן

השקעות בבורסה - מדריכים או ספרים בנושא.

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר ספר או מדריך בנושא?

אני יודע שיש המון אתרים בנושא, אבל אני מעדיף מקום מרכזי אחד. סרטים/ספרים/מדריכים שירכזו את כל החומר במקום אחד.

יש לי את הספר "הבורסה ושוק ההון איתך מהצעד הראשון" אבל הוא דיי אכזב אותי, כתוב באופן לא ברור.

פורסם

http://i-nvest.blogspot.com/

תקרא את הסדרת כתבות שלו מהתחלה לסוף - מאוד down to earth

פורסם

הליכת אקראי בוול סטריט. הספר. אגב, תעשה חיפוש, שאלו את זה די הרבה בעבר.

פורסם

המלצה שלי אליך תקפה לתמיד אבל אקסטרה תקפה למצב היום אם אתה צריך כסף נזיל בזמן הקרוב וכשאני אומר הקרוב זה לפחות בשנה הקרובה ואין לך סכום בצד שאתה יכול להסתדר איתו תוותר.

אם בא לך קצת לשחק להתאמן ולהרגיש איך זה לקנות מניה ולמכור אז לא עם הרבה כסף, או קח מניה בסיכון גבוה ותיהיה מוכן להפסיד הרבה או להרוויח הרבה ביחס למה שהשקעת.

אם אתה מכוון לדבר השני שאמרתי תידע שזה בערך כמו למלא ווינר אתה תבחר מניות סתם לפי תחושה פעם תפגע פעם לא.

לגבי המקרה הראשון, אז אני ממליץ לך באמת לקרוא ולעבור על ספרים, ומקורות מידע אחרים וללמוד, תוך כדי תיעזר באתרים שמאפשרים לך לבנות סימולציה של תיק השקעות.

תיבחן את ההשקעה שלך בסימולציות האלה, (למרות שכדי למבחון השקעה בדרך כלל צריך זמן ולא מעט) וכך תידע אם אתה מצליח.

גם אם אין לך כסף אתה יכול לקרוא וללמוד ולהיעזר בסימולציות האלה, וכאשר יהיה לך כסף תוכל להשקיע אותו בחוכמה.

המחירים עכשיו של חלק מהמניות מאוד נמוכים יחסית, אבל המניות מתנהגות די בפראות בזמן האחרון ולכן אני לא חושב שהשקעה לטווח קצר כדאית במיוחד למישהו בלי נסיון ומידע ספציפי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים