עבור לתוכן

יעוץ איזה עיצוב יותר יפה לאת טכנאי מחשבים?

Featured Replies

פורסם

אני בונה אתר לעסק שלי ,טכנאי מחשבים ורציתי לשמוע חוות דעת איזה אתר יותר יפה...

+לקבל הערות

עיצוב 1

mycomp.co.il

עיצוב שני

http://mycomp.co.il/OLD/index.html

אפשר גם לשלב בין השתיים

כל הערה תתקבל בברכה!!

תודה רבה

פורסם

הOld טיפה יותר טוב.

שניהם גרועים למדי מבחינת הגאה (העברית פשוט מלאה טעויות) ומבחינת עימוד (ימין / שמאל) ונראים חובבניים.

פורסם

אפרופו טעויות בעברית, כותבים הגהה.

פורסם

בנאדם שלא מסוגל לבנות בצורה נורמאלית את האתר אשר מפרסם ומייצג אותו, לא שווה גם בתור טכנאי לדעתי.

אני אישית, לא אתן לבנאדם לגעת במחשב שלי, אשר לא דאג לעצב עד הסוף את הטקסט שמהלל את עבודתו בעמוד הראשי של האתר. (רווח לפני סימני פיסוק, סימן פיסוק בתחילת השורה, אותה מילה מופיעה פעמיים במשפט אחד, שורה ראשונה בצד שמאל, שורה שניה בצד ימין ועוד המון שגיאות)

בטח אתה, פותח הדיון, חושב עכשיו שאנחנו קטנוניים וילדותיים מדי, שנטפלים לכאלה דברים, אבל זה מה שבאמת קובע כאשר בנאדם נכנס לאתרך, אם הוא הולך להרים את הטלפון אליך או לא.

פורסם

אפרופו טעויות בעברית, כותבים הגהה.

תודה על התיקון,

גם לי אסור לכתוב אתרים מסתבר :) .

בכ"א - המינימום זה להעביר את האתר דרך SPELLCHECKER , שזה מה שאני עושה לפני כל פרסום בבלוג שלי לדוגמא.

ליביו

פורסם
תקשרו עכשיו

כן, אח שלו גיבור - כבר מתקשר. ;D

איחלתי לחייל בהצלחה. :funnypost:

פורסם

אומנם יש מילה כזאת "תקשרו", אבל היא בזמן ציווי. נראה לי קצת לא במקום להשתמש בזמן הזה.

פורסם

שיעור בדקדוק נהיה לנו פה, מה?

דווקא מתאים פה זמן ציווי, אבל של המילה הנכונה. הציווי של "להתקשר" אמור להיות "התקשרו", וזה גם מה שמתאים במקרה הזה.

לעומת זאת, המילה תקשרו יכולה להיות ציווי של "לתקשר" או עתיד של "לקשר", שניהם לא מתאימים כאן.

פורסם

"המחשב שלך איטי , המחשב שלך לא רוצה להדלק, המחשב שלך עובר ניתוח לשינוי מין ומעכשיו הוא נקבה, המחשב שלך מלאה בוירוסים ולא, והנה הוא עובר עוד ניתוח וחוזר להיות זכר, מתחבר לאינטרנט "

פורסם

דווקא מתאים פה זמן ציווי, אבל של המילה הנכונה. הציווי של "להתקשר" אמור להיות "התקשרו", וזה גם מה שמתאים במקרה הזה.

לעומת זאת, המילה תקשרו יכולה להיות ציווי של "לתקשר" או עתיד של "לקשר", שניהם לא מתאימים כאן.

השכלתי.

קראתי פעם ש"תקשרו" זה ציווי של "להתקשר" ותמיד הייתי משוכנע שכך הדבר.

פורסם

בלי קשר להגהה

העיצוב השני ממש יפה ונעים לעין.

רק התמונה הזאת של הכדור עם החיבור קו טלפון.. כלכך שנות ה90.

זו התמונה היחידה שהייתי משנה משהו קצת יותר עכשיוי\עתידני

פורסם

אז אמרנו הגהה ודחוף. אבל לא רק, גם ניסוח מחדש של כל מה שאתה רוצה לומר.

פורסם

התמונות לא קשורות. מאד ממליץ לך לשים תמונה שלך בחליפה. ולרוא לעסק על שמך.

פורסם

סתם לידע כללי כמה עולה היום שעת טכנאי?

פורסם

מעבר לכל מה שאמרו לפני, הייתי ממליץ מאוד לשנות את הלוגו למשהו פשוט ואלגנטי. כנ"ל לגבי התמונות, לשמור על אופי וקו עיצובי מסויים.

אני אישית אוהב קו נקי ואלגנטי שמשדר רצינות ומקצועיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים