פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים הי אני חווה ב 2 המחשבים בשבוע האחרון בעיה שכאשר אני מוריד קובץ בפירפוקס או ב jdownloader הקובץ יורד עד שהוא מגיע לסיום ונתקע בשניהם מתקבל הודעת שגיעה ב jdownloader מתקבל no permission to write to hd בפירפוקס מתקבל could not read the source שניהם מעודכנים מה אתם מציעים?
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים מחבר אני רוצה לבדוק את החיבור ללא ראוטראיך אפשר לבצע זאת רק עם המודםאני מחובר לראוטר לינקסיס wrt54gl מודם terayonספק 012
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים האם אתה בחיבור עם חייגן או ללא?במידה ואתה ללא חייגן, אתה רק מחבר את המודם לכרטיס רשת של המחשב ומתחיל לגלוש.במידה ואתה עם חייגן פשוט תיצור חייגן, יש המון מדריכים.
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים חיפוש פשוט היית מוצא את זהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420017.0
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים מחבר ניסיתי ללא ראוטר ועדיין מתקבל אותה הודעה יכול להיות שהבעיה במודם?איך אני יכול לשלול אותואולי הבעיה בתשתית?
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים תבדוק עם דפדפן אחר, אם זה פועל תקין עם IE למשלאז תפעל לפי זהhttp://kb.mozillazine.org/Unable_to_save_or_download_files
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים גם לי יש את הבעיה הזאת, לרוב כאשר אני מוריד קבצים גדולים בIDM..פשוט לקראת הסוף זה אומר לי שהיה TIME OUT..סתם שאלה, לפותח הנושא..במקרה יש לך את הESET SMART 5 RC?
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים מחבר יש לי ESET NOD 32כמו שאמרתי עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה הזו אני אבדוק היום עם IE למרות שאני לא אופטימי ואין לי כ"כ מושג ממה זה נובע
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים יש לי ESET NOD 32כמו שאמרתי עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה הזו אני אבדוק היום עם IE למרות שאני לא אופטימי ואין לי כ"כ מושג ממה זה נובעגם לי יש, והבעיה הזו קורת גם אני מוריד בלי הIDM..נראה לי שזו פשוט בעיה, בעדכון שESET הוציאה שגורם לבדוק כל קובץ שזה מסיים להוריד בצורה כזאת ששרת MU לא יכול לחכות ונותן TIMEOUT..אני מצליח להוריד רק במזל, לקח לי איזה 20 פעמים להוריד עד שזה הוריד את זה כמו שצריך..קיצר צריך לפנות לESET לגבי זה כי היא מקור הבעיה.
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים אם אתה חושב שזה קשור לNOD פשוט תכנס להגדרות שלו, תחפש איפה רשום HTTP ותבטל את הסריקה של HTTP וHTTPS.תראה אולי זה באמת עוזר לשניכם, זה יכול להיות.
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים מחבר משהו מצליח למשל להוריד מפה google chromehttp://www.filehippo.com/download_google_chromeאני נכנס להורדה ואז יש הודעה The connection to the server was reset while the page was loadingלא משנה רק ב פירפוקס אני מקבל את השגיעה הזו
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים מחבר טוב ביטלתי את האנטי וירוס הורדתי בתוכנה idm 6.07 גם בתוכנה הזו היתה שגיעה בסיום ההורדה vהעניין הוא שהורדות לא מאתרי אחסון כן יורדים אבל משרתים כמו megaupload, rapidshare, filesonic, ההורדה נקטעת בסיום
פורסם 2011 באוגוסט 3014 שנים מחבר ב hot אמרו לי שהבעיה לא אצלם והציעו לי לבקש מהספק לעבור לחיבור ללא חייגןהאם יש בעיה אם חייגן l2tp שמציעים לי לעבור לחיבור ללא חייגן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.