עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך שיחליף את 8800GTS 512MB - תקציב: 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כל אחד ודעותיו, לא תוכל לשנות את דעתי.

אני מצטער אבל זאת אמרה לא צודקת שבאה לחמוק מויכוח. אין פה דעות, אלא עובדות נטו.

אתה מוזמן לעבור במגוון הביקורות הרחב ולראות איך GTS450 המסכן חוטף חבטות על ימין ועל שמאל בכל כותר שרומז על DX11

במקרה שכזה עדיף לאבד פיצ'ר ולקבל כח נטו, כח שיעזור בכותרים כמו Call of duty או כמו GTAIV או בעצם, כל כותר DX9 שיש ורובם הם כאלה, גם החדשים שיוצאים היום. אז תשאיר את ההחלטה לפותח הדיון, ביצועים בינוניים עם תמיכה בפיצ'ר שיאפשר מצגות DX11 או ביצועים טובים ללא DX11. אגב גם כח הGPGPU שטומן GTX260 לשימושי CUDA הוא גדול יותר

אבל המחיר... ביחס מחיר/ביצועים לא עדיף לקחת את HD5770 1G?

תזכור שאני מוגבל בתקציב...

HD5770 חדש עולה סביב 540 שקלים עד כמה שאני מבין, אם יש GTX260 ב100 שקלים פחות מה טוב...

אבל שוב, אני נאלץ לבקש ממך תצלום מדבקה של ספק הכח, אין מצב שאני משחרר את הדיון הזה בלי לדעת בודאות שלא יגרם לך נזק

פורסם

GTS450/HD5770 שניהם חוטפים חבטות על ימין ועל שמאל, אין ויכוח, העיניין שב- DX11 במשחקים לא 'כבדים למדי' הם יסחבו את המשחקים בצורה די נחמדה מה שאין ל- GTX260.

בכ"א, תלוי בעיקר בפותח האשכול עד כמה זה חשוב לו.

ב- DX10 ה- HD5770 לא נופל מ- GTX260 גירסת- SP216, הבדלים לא כאלו גדולים.

ה- HD5770 בעל צריכת חשמל נמוכה יותר, וקריר יותר (40NM) וכאמור תמיכתו ב- DX11.

פורסם
  • מחבר

הספק הוא של EZCOOL, זה מוטבע על הפתח של המאוורר, 600W.

20110828175958.jpg

ה - GTX260 שאתה מדבר עליו הוא לא הגירסה המוחלשת? ואם כן, הוא עדיין טוב יותר משמעותית מ - HD5770?

בקיצור, אם הוא חזק יותר מ- HD5770, אקח אותו - אני רק רוצה להיות בטוח שגם אם אני לוקח את הגירסה החלשה יותר, הוא עדיין יהיה טוב

פורסם

ה- GTX260 בגירסה החלשה יותר שווה כוח ל- HD5770 במשחקי- DX10, בגירת- SP216 חזק מ- HD5770, אך לא באופן משמעותי במיוחד.

בכ"א, לך על- GTX260 אם זו החלטתך.

Ez Cool אומנם ספקים ג'ינריים, אך אני מאמין שהספק הזה 'יסחוב' את- GTX260.

פורסם
  • מחבר

פספסתי את ksp בשתי דקות.

איכשהו מצאתי חנות בשם: ASM

בסוף לקחתי HD6850 1GB ב - 649₪.

תודה רבה לכולכם

פורסם

עוד יותר טוב.

לא הייתי סומך על הספק בכל מקרה.

פורסם

קצת סדר

להריץ משחקים ב DX11 על כרטיסים חלשים זה לא כ"כ רלוונטי כי זה מאוד כבד לכרטיסים, גם אם ה GTS450 חזק יותר ב DX11, תסתכל הפריימים לשנייה לפי הרזולוציות ותבין כמה הכרטיסים הללו לא בנויים ל DX11 לפחות לא ברמת טסלציה גבוהה שם DX11 נראה במיטבו.

ה GTX260 חזק מה GTS450 ומאוד קרוב בביצועים ל 5770, עקב מחירו הוא אופציה משתלמת.

ההבדל בין שני ה GTX260 שהראת, הגרסה של Forsa היא גרסה רגילה והגרסה של גיגה בייט היא גירסה מואצת מאוד (בין המהירות ביותר שנמכרו) וגיגה בייט טוענים שאת הליבות לגרסאות הללו הם בוחרים אחת אחת אך היא לא שווה את מחירה נכון להיום, כבר עדיף 5770 במחיר הזה.

עריכה:

אני מעופף, קראתי רק את העמוד הראשון והגבתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים