עבור לתוכן

השקעה לטווח ארוך...מחשב או 360?

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני ואחי חושבים על קניית360,או מחשב חדש חזק...בעיקרון אני רוצה מחשב חזק,הוא רוצה 360 ליום הולדת שלו,ואני אמרתי אם כבר 360 אני לא אקנה מחשב...

מצד אחד ה360 זה משחק לטלוויזיה שברור שיריץ משחקים הרבה יותר זמן ממחשב,גם אם מדובר על מחשב חזק,עוד כמה שנים הוא יתיישן וחבל...

בכל מקרה,בשביל הטווח הארוך,עדיף לנו לקנות מחשב חזק,עם כרטיס מסך חזק,או שלקנות 360 ולשחק בו הרבה מאוד זמן,ואז לקנות משהו חדש שייצא?

תודה

פורסם

טוב למרות שאתה בטח לא תיקנה כלום כמו בדיונים הקודמים

ה360 מיושן כבר היום היתרון שלו זה במחיר וקצת בילעדים שיש לו

360 אפשר למצוא מ850 שקל בערך -מחשב משחקים מתחיל ב2500 בערך

כמובן למחשב יש את היתרונות שלו

אבל בגדול כניראה אף אחד מהם לא יחזיק יותר מידי חוץ מפורטים

היורש של הWIIU יצא ב2012 ועם MS תירצה להמשיך בתחום הקונסולות בטח הXBOX3 יצא ב2013

הWIIU לפחות לפי הדיווחים לא כזה חזק לפגוע בפורטים מהקונסולות למחשבים של ימינו

אבל הPS4 והXBOX3 כניראה כן יהיו מספיק חזקים ואז זה או שדרוג למחשב או קנית מחשב חזק מספיק לקבל פורטים מדור העתיד של הקונסולות

אני במקומכם היתי מחפש 360 משומש סלים במצב טוב ובמחיר נורמלי

אבל מחכה קצת כי אולי בקרוב תיהיה הורדת מחיר

פורסם
  • מחבר

כנראה אנחנו נלך על 360,רק לפני זה יש שאלה אחת:

כמה זמן כרטיס מסך חזק מריץ משחקים על ההגדרות המקסימאליות בהנחה והמחשב חדש?בממוצע שנתיים-3?

כשייצא האקסבוקס 3,יפסיקו לייצר משחקים ל360,או שייצרו במקביל משחקים לשתי הקונסולות?

פורסם

מה אני מגדת עתידות ?

התעשיה הזאת מאוד דינמית -דברים משתנים מאוד מהר

בעניין כרטיס מסך זה תלוי בהמון גורמים כמו החוזק שלו בקניה טכנולוגיות כמו DX

פורטים מקונסולות המפרט של המחשב ועוד

בעניין ה360 כמובן שיצאו משחקים גם שיורשת תצא הבעיה זה האיכות שלהם שלרוב בסוף החיים של הקונסולה בינונים ומטה

ל360 יש קצת גדולים עדין בפיתוח ומעבר לזה משחקי מולטיפלטפורם שמראים את גילם בקונסולה

ככה שזה מאוד תלוי מה אתה מחפש

פורסם
  • מחבר

רגע,כרגע אין אקסבוקס חדש יותר בפיתוח?זאת אומרת אם אני קונה אקסבוקס,אני יכול להיות שקט שיהיה לי אותו הרבה זמן למשחקים כי לא ייצא משהו חדש בקרוב?

אתה יודע מה הפחד היחיד?שאני אשחק בו הרבה,ואז בסוף ההתלהבות תרד ממנו,או שזה לא יקרה?

כאילו זה קרה לי עם ps2

אני מדבר על כרטיס מסך כמו ה6970 או ה580 gtx...כיום הם שניים הכי טובים בשוק לא?

כשייצאו דברים מתקדמים יותר מהם,הם עדיין יהיו מספיק חזקים?

פורסם

חן עזוב אותי גם ככה אתה לא הולך לקנות כלום

פורסם
  • מחבר

ולמה אתה חושב?לאח שלי הייתה יום הולדת,והוא רוצה לקנות את ה360...בגלל זה אני שואל הכל...

פורסם

למה ? -כי כל פעם אתה פותח דיון כזה לא קונה כלום ואז פותח דיון אחרי כמה חודשים

פורסם

תמצא סלים יש שניה במחיר הגיוני ותשחק לך בראש שקט עד הדור הבא של הקונסולות, כאשר יצאו הקונסולות הבאות ללא ספק יהיה משתלם יותר לרכוש אותן מאשר מחשב גיימינג.

בכללי תמיד דגלתי בדיעה שנייד/מחשב לא בומבסטי מדי+LCD בגודל חביב+סלים מקורי למשחקי מולטיפלייר+האקסבוקס הכי זול שתמצא למשחקי סינגל פרוצים ואתה מסודר לכמה שנים טובות עם חסכון של כמה אלפים טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים