פורסם 2003 בדצמבר 922 שנים שלום לכולם.טוב נתחיל, אני יכול לשחק והכל אבל הבעיה היא שבמקום מספרים בצדדים (המהירות של המכונית, המקום שבו אני נמצא מבין המתמודדים והזמנים) אני רואה פסים לבנים כאלה. אני כמעט בטוח שזה בעיה של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח. יש לי ATI Radeon 9600 pro 128mb ועשיתי אתמול עדכון לדרייבר. אז אם מישהו יודע ויכול לעזור אז בבקשה!! בתודה מראש!
פורסם 2003 בדצמבר 922 שנים תריץ שניה חיפוש ותמצא פיתרוןהיה פה לפני שבועיים ככה מישהו עם בדיוק אותה בעיה.
פורסם 2003 בדצמבר 922 שנים מחבר מצאתי את הדיון, אבל אני לא מצליח למצוא את ה-properties של הכרטיס מסך :-\מישהו יכול לעזור בבקשה?
פורסם 2003 בדצמבר 922 שנים מחבר תודה לכולם, סידרתי את הבעיה בעזרת הדיון מלפני שבועיים ש-Holy אמר לי לחפש, באמת תודה רבה עכשיו שווה לשחק במשחק!!
פורסם 2003 בדצמבר 922 שנים לי גם היתה אותה בעיה עם אותו כ.מסך ואחרי שהתקנתי את הדריברים 3.9 ואת ה תלאי שיצא בשביל המשחק CALL OF DUTY ובאפשרויות שיניתי ל איכות במקום ביצועים הכל היסתדר
פורסם 2003 בדצמבר 922 שנים מחבר כשקראתי בדיונים אחרים שמתי לב שאנשים אומרים באיזה משימה\מירוץ הם נמצאים... איך אני בודק את זה?ועוד שאלה: מה זה סופרה? וסקיילין?עוד שאלה פיצפונת: יש לכם איזשהו טיפ קטן לתת לי ב-drift? אני פשוט עגלה שם...תודה!
פורסם 2003 בדצמבר 1022 שנים את המספר מירוץ שבו אתה נמצא אתה יכול לבדוק כשאתה נכנס למצב "אנדרגראונד"ואז לוחץ על "מפת מרוצים" ושם למעלה יופיע לך מספר המירוץ x/112 כשה-" x"מסמן את המירוץ שבו אתה נמצאסופרה וסקיילין הם סוגי מכוניות - הסופרה שייכת לטויוטה,והסקיילין שייכת לניסאן,כשתתקדם בשלבים תקבל אותם.ב"דריפט" אתה יכול להעזר בלחיצות קצרות על הבלם יד ומקשים ימינה ושמאלה ,כדי ל"זרוק תחת",מה שבעצם מביא לך נקודות,תשתדל לא להתנגש בקירות ,ותנסה לקבל כמה שיותר נקודות,כי אזיש מכפלה של הנקודות ואתה צובר נקודות יותר מהר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.