עבור לתוכן

יום עצוב - סופו של ה 9800SE

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

נושא אני בשורה מרה לחובבי כרטיסי המסך. עקב החלטה (לטעמי שגוייה) של ATI, לא נוכל לרכוש יותר את ה 9800SE AIW וזאת עקב הפגיעה הגדולה של כרטיס זה בדגם ה 9600PRO AIW. הרי מי ירצה לקנות כרטיס חלש יותר באותו המחיר? אף אחד לא מצביע - הא?

לכן החליטו ב ATI שלא משתלם יותר למכור כרטיס במחיר מגוחך שברב המיקרים מתפקד כ 9800PRO מלא ומהיום אין יותר כרטיסים אלו... כ"כ חבל...

מזל שאני הספקתי לחטוף אחד בזמן

ד"א - המידע מהימן ומבוסס על מקורות פנימיים בהרקולס.

פורסם

אמממ.... למה שלא היו משאירים את ה9800SE AIW במקום ה9600PRO AIW?

הרי הכרטיס יותר חזק וכך יהיו לו יותר קונים... מה שגם ברוב המקרים הוא לא מצליח לתפקד כמו 9800PRO

פורסם

למה בכלל להתעקש על AIW ? יש היום כמה וכמה כרטיסי טלויזיה מצויינים, פנימיים וחיצוניים כולל כרטיסים שדוחסים MPEG2 בחומרה, מה שה-AIW לא עושה...

ככה אפשר להישאר עם כרטיס טלויזיה מצוין ולהחליף כרטיס מסך כשיש צורך.

פורסם
  • מחבר

מה שגם ברוב המקרים הוא לא מצליח לתפקד כמו 9800PRO

או... פה אתה טועה קשות. מסקר שערכתי (ויש בידי את הכלים ::), ב 7 מתוך 10 כרטיסים פחות או יותר האפשרות לפתיחת צינורות העיבוד ע"י אומגה פועלת מצויין.

אני הוכחה חיה לכך.

פורסם

קודם כל, אני הבנתי שלא ניתן לעשות את המוד הזה בכלל על צ'יפסטים של VIA. זה כבר מינוס רציני.

דבר שני, ראיתי פה בפורום מספר לא מבוטל של אנשים שקנו את הכרטיס של POWERCOLOR או HERCULES ולא הצליחו לעשות את המוד. אני לא אומר שמה שאמרת לא נכון, אבל אני יודע מה הולך בפורום.

עוד דבר לא פחות חשוב, לא ידוע כמה זמן הכרטיס יכול לעבוד כמו שצריך במוד הזה. לפעמים הוא יכול להחזיק כמה שבועות עם המוד ואז לא לעבוד יותר וגם על מקרים כאלו שמעתי.

סך הכל, לא כדאי לקנות אותו בציפיה שהוא יהפוך ל9800PRO. צריך לקחת את זה בתור "בונוס" שאולי תקבל... ואולי לא.

פורסם

צריך לקנות 9800 NP ולא לדאוג בקשר לשום דבר :) כך אני יעשה.

פורסם

או... פה אתה טועה קשות. מסקר שערכתי (ויש בידי את הכלים ::), ב 7 מתוך 10 כרטיסים פחות או יותר האפשרות לפתיחת צינורות העיבוד ע"י אומגה פועלת מצויין.

אני הוכחה חיה לכך.

מר. ערן לא טועה ;D

פורסם

צריך לקנות 9800 NP ולא לדאוג בקשר לשום דבר :) כך אני יעשה.

אתה בן אדם חכם

פורסם

אתה בן אדם חכם

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים