עבור לתוכן

שאלה| איך כדאי לגבות את המחשב המכיל280 ג'יגה בשימוש/תפוסים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב Windows 7 64 bit כבר שנתיים.

יש לי 280 ג'יגה בשימוש (כונן C של מערכת ההפעלה כמעט מלא וכונן D כמעט מלא)

יש לי כונן חיצוני של 500GB.

שאלתי היא:

איך הכי כדאי לגבות את החומר?

אני יודע שאני יכול לעבור תיקייה תיקייה (מהחשובות) ולהעתיק לכונן נפרד.

השאלה היא האם ניתן ליצור Image לכל פרטישיין, אבל שאני אבחר אילו תיקיות יועתקו לImage?

כי למשל בכונן C יש הרבה DATA שלא צריך כמו התיקייה של מערכת ההפעלה.

תודה מראש

פורסם

אימג' "מצלם" לך את כל הפרטישן, אתה יכול לבחור לעשות רק לאחד מהפרטישנים אימג' רק קח בחשבון שאם תצטרך לשחזר קובץ/תיקייה מסוימים אז תצטרך לפרוס את כל האימג'. יתרון לאימג' הוא האפשרות לדחוס אותו כך שבסופו של דבר תצטרך פחות מקום מ280 גיגה.

ההמלצה היא לנקות את כונן C ואז ליצור אימג' לכונן C למקרה שמערכת ההפעלה תקרוס ותרצה לשחזר אותה בפרק זמן קצר יחסית.

לכל המסמכים/תמונות/שירים/סרטים וכו' עדיף שפשוט תעתיק אותם מכונני C וD שלך לכונן חיצוני.

פורסם
  • מחבר

אימג' "מצלם" לך את כל הפרטישן, אתה יכול לבחור לעשות רק לאחד מהפרטישנים אימג' רק קח בחשבון שאם תצטרך לשחזר קובץ/תיקייה מסוימים אז תצטרך לפרוס את כל האימג'. יתרון לאימג' הוא האפשרות לדחוס אותו כך שבסופו של דבר תצטרך פחות מקום מ280 גיגה.

ההמלצה היא לנקות את כונן C ואז ליצור אימג' לכונן C למקרה שמערכת ההפעלה תקרוס ותרצה לשחזר אותה בפרק זמן קצר יחסית.

לכל המסמכים/תמונות/שירים/סרטים וכו' עדיף שפשוט תעתיק אותם מכונני C וD שלך לכונן חיצוני.

תודה רבה.

לגבי כונן חיצוני.. היחידי שקניתי הוא של Maxtor Onetoch 4 - בעל קיבולת של 500 ג'יגה.

ואין לי בו אמון.. כי לא פעם קרה לי שהמחשב לא זיהה אותו והוא ביקש פרמוט..

לפי מה שאתה אומר באמת לא כדאי לעשות image..

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים