עבור לתוכן

קניתי דיסק קשיח חדש (WD1002FAEX‎) התקנתי עליו ווינדוז 7...

Featured Replies

פורסם

כאמור התקנתי את הווינדוז 7 ישירות מהתקנה נקייה ללא הXP וכאשר אני מנסה לעשות אקטיביזם לווינדוז הוא מציג לי הודעה שלא ניתן לעשות זאת מכיוון שהווינדוז לא הותקן דרך השידרוג אלא כהתקנה נקייה, נסתי לעשות פורמט ולהתקין ווינדוז XP אך בהתקנה של הXP אני מקבל לפני ההתקנה מסך שגיאה כחול.. :facepalm:

למישהו יש פתרון בקשה לבעייתי?!? תודה... ???

פורסם

תעביר בביוס את המוד של בקר ה- SATA ל- IDE

פורסם
  • מחבר

מתחת כילה זה מכוון ל-IDE, יש פתרונות נוספים? נסיתי להתקשר למייקרוספוט אבל הם סגורים בשעות הערב, יש דרך לבצע את ההפעלה למרות שהתקנתי את הווינדוז 7 ללא שדרוג מXP?

פורסם

אם אני לא טועה, דובר פעם על זה שאת כל התקנות השדרוג של Win7 ו- Vista אפשר להתקין על המערכת כהתקנה נקייה, ואח,כ לשדרג בעזרת אותו דיסק.

לא ניסיתי, אז אני לא יודע אם זה פועל.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי זאת אך הוא רשם לי הודעת שגיאה שגרסת הווינדוז 7 המותקנת יותר חדשה מהגרסה של הדיסק של הווינדוז 7 שברצוני להתקין (כניראה שלא הייתי צריך לעדכן אותו)

בכל מקרה אני בטוח שניתן לאשר את האקטיבציה, יש לי את כל העתקים המקוריים של הווינדוז, התקשרתי למייקרוסופט ישראל דיברתי עם בחור שלא ממש הצליח לעזור לי...

ניסיתי להתקין את הXP אך בשלב מסוים ממש לפני ההתקנה מופיע לי מסך הכחול "המפורסם" עם הודעות שגיאה..

אני אבוד עצות..בקשה תעזרו לי פה. :nixweiss:

פורסם

מה הקוד שגיאה שמופיע במסך הכחול ?

פורסם
  • מחבר

זאת הודעת השגיאה שאני מקבל כשאני מנסה לתפעל את המוצר.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הודעת השגיאה במסך הכחול בעת התקנת WIN XP היא:

Stop: 0x0000007E(0x0000005, 0xF748EBF, 0xF78DA208, 0xF78D9F08)

pci.sys - Adress F748E0BF base at F748700, Datestamp 3b7d855c

פורסם
  • מחבר

הצילו..מישהו.. :please:

אף אחד פה לא יודע איך אוכל לפתור את הבעיה?!

פורסם

למסך כחול ב XP

תתקין XP: כבר עם SP3 או SP2 בתוכו.

אבל !

איך הכנסת מפתח ב W7 ? לא להכניס כשהוא מבקש ! צריך ללחוץ שמה NEXT ולעשות אקטיוציה

רק אחרי התקנה נגמרה !

[attachment deleted by admin]

פורסם

קוד השגיאה אומר הכל. יש לך כנראה WIN 7 גרסת שדרוג שאפשר איתה רק לשדרג WINDOWS VISTA שיש בעלות הלקוח. אחרת כולם היו קונים גרסת שדרוג שהרבה יותר זולה והיו מתקינים התקנה חדשה של WINDOWS. מה UNCLE BILL יגיד במקרה הזה? הוא יפסיד הרבה כסף ;D

פורסם
  • מחבר

אוקי בסדר מקובל, יש לי גם כן WIN XP אז לפחות במקרים כאלה אז למשל ניתן אולי יהיה לתת KEY של הXP, טוב לא משנה.. מה עושים במקרה הזה? מצידי לפרמט ולהתקין מחדש הכל אבל איך עושים זאת?! כשניסיתי להתקין את הXP ישר אחרי הBIOS כאמור הוצג לי מסך כחול.. איך אוכל לפרמט את כל הדיסק ולהתחיל מחדש?

פורסם

דיסק קשיח 1 טרה בלאק כמו שלך, וגם הגרין

לא תומכים ב XP

רק ויסטה ומעלה.

תתקין ויסטה ותשדרג ל 7.

זה אמור לעבוד לך

פורסם

אתה ככוונה מתאלם ממה שכתבתי לך ????

לא רוצה ? לא צריך ! :bash:

פורסם
  • מחבר

ivan למה אתה מתעצבן.. ראשית כן התקנתי את הWIN 7 ולכן הוא מבקש ממני אקטיבציה ולגבי הXP המסך הכחול מופיע כשאני מנסה להתקין אותו אחרי הBIOS ולא בתוך החלונות...מה לא ברור?!

נחזור לעיקר, אין לי WIN VISTA יש לי רק WIN XP WIN ME WIN98 וכמובן WIN 7 גרסת השדרוג, בסה"כ החלפתי כונן!! וזה לא פעם הראשונה שאני מתקין ווינדוז, איך אני עושה פורמט מלא לגמרי דיסק נקי כמו חדש מהחנות.. ומתקין הכל מחדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים