עבור לתוכן

בעיה קשה!משחקים חדשים לא תומכים ב-GF4MX!!!

Featured Replies

פורסם

משחקים חדשים שיוצאים ל-DIRECTX 9 לרוב לא תומכים באפקטים המיוחדים בלבד כדוגמת מקס פיין 2 והשלוליות והמראה וכו'.

משחקים נוספים אבל ללא בושה לא תומכים ב-GF4MX ומציינים זאת מפורשות לעומת הGF3 שדוקא כן נתמך.

המשחקים שאני מתמקד בהם ומעצבנים אותי במיוחד הם הנסיך הפרסי ודאוס אקס 2 החדשים!!!! >:(

אם מישהו יכול לעזור בזה איכשהו אני מאוד ישמח!!!

יחי NVIDIA! 8)

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקנה כרטיס מסך חדש...?

פורסם

סדרת הTI של GF3 הרבה יותר חזקה מסדרת הMX של GF4... אין מה לעשות בקשר לזה.

כמו שמישה אמר... כרטיס חדש

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע את זה כי GF4MX מבוסס על הליבה של GF2 אבל בכל זאת זה נראה לי קצת חשוד...

המשחק לא פועל בכלל??? בגלל כמה אפקטים וחוזק של הכרטיס?? לא נראה לי אתם יודעים.

חבר שלי עם GF4MX גם כן ניסה תנסיך הפרסי ואמר לו שהוא לא תומך פשוט כך!

המשחק אפילו לא ניסה לפעול!!!

חשוד ביותר! :-\

פורסם

כן אני יודע את זה כי GF4MX מבוסס על הליבה של GF2 אבל בכל זאת זה נראה לי קצת חשוד...

המשחק לא פועל בכלל??? בגלל כמה אפקטים וחוזק של הכרטיס?? לא נראה לי אתם יודעים.

חבר שלי עם GF4MX גם כן ניסה תנסיך הפרסי ואמר לו שהוא לא תומך פשוט כך!

המשחק אפילו לא ניסה לפעול!!!

חשוד ביותר! :-\

אולי כי האפקטים משתמשים בטכנולוגיות שה-MX לא תומך בהם?

FFS... זה כמו לשאול "אבל למה בגלל כמה אפקטים מסכנים ומנוע טיפה משופר קוויק 3 לא רץ על ה-Rage3d 4 mb שלי?"

פורסם

עכשיו כל מי שקנה 4MX ממחשבים במודעות בעיתונים נדפק!!!

פורסם

כבר שנתיים אנשים נדפקו בגלל הMX440 (אני בינהם).

עכשיו הם נדפקים בגלל הFX5200

פורסם

מה זה השטויות האלו גם אצלי המשחקים החדשים בקושי רצים

ב duesx 2 בכלל אני לא יכול לשחק ... זה פועל יותר לאט מ doom 3 ה beta

ויש לי gf3 ti200 אז אין כבר להכליל את הכרטיס הזה בין ה "אלו שיגרמו למשחקים החדשים לרוץ חלק"

ז

אין לי שום אפקטים מיוחדים ולא כלום... אבל נכון הכרטיס שלי יותר (הרבה ) חזק מה gf4mx

המסריח בטרוף! אני כמעט עשיתי אותה טעות חשבתי לקנות את ה gf4mx 460 שהוא היה לא רע ...אבל החלטתתי ללכת על ה ti 200

מה שמצחיק אחרי חודש וחצי יצא ה ti 4200 שעלה כמו ה ti 200:))))

איזה בעסה זה!!!

עכשיו אני רוצה פה אנשים שמתלבטים בין ti4200 ובין fx 5200

וחבל לי עליכה חכו קצת...

ואתה פותח התרד אותו סיפור אליך חכה קצת ותקנה כרטיס חדש ..( ולא חרא סגנון ti4200 כי גם הוא לדעתי כבר לא יספק את הסחורה בקרוב)

פורסם

GF4MX שלי עושה לי בחילה, אני לא יכל להמשיך כך, ברגע שאני יקבל את ה9800 אני יפרק את האם אם שלו!

זה רק ענין של כמה שבועות עד שאני יקנה את ה 9800

פורסם

DuesX לא רץ חלק על אף מחשב.

פורסם

למה בכלל הורדת את דאוס X אם יש לך GF4 MX ???

פורסם

DuesX לא רץ חלק על אף מחשב.

אצלי רץ חלק

פורסם

עכשיו כל מי שקנה 4MX ממחשבים במודעות בעיתונים נדפק!!!

זה עוד נורמלי.....

כבר ראיתי כמה וכמה מודעות, מבצעים, ומכרזים שמוכרים את "מחשב החלומות" עם כרטיס מסך און-בורד....

פורסם

ואתה פותח התרד אותו סיפור אליך חכה קצת ותקנה כרטיס חדש ..( ולא חרא סגנון ti4200 כי גם הוא לדעתי כבר לא יספק את הסחורה בקרוב)

עשה טובה אם אתה לא קולט אז סתום את הפה.הכרטיס הזה מאוד משתלם לקנייה ומריץ וירץ משחקים בצורה חלקה גם בזמן הקרוב אז אין צורך לזבל את המוח.

פורסם

i have gf4mx and all of the games )besides the mentioned above) work smooth for example call of duty runs on 1024 * 768 and high detail with no sweat at 45 fps ! and i bet that there will be a patch allowing to play dx2 and prince of persia because millions of people have the mx family cards and i doubt eidos wouldnt want to lose money!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים