עבור לתוכן

בחירה בין X3-02 ו- X10 Mini

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מכשיר קטן, עם זמן סוללה ארוך. לא משנה מחיר.

פורסם

כלל אצבע הוא שכמה שמסך יותר גדול כך זמן הסוללה קטן. ספציפית מכשירי מגע רגישים לכך במיוחד. אם אתה מעוניין בזמן סוללה, רק מנושא המגע.

שאלה שנייה - למה לרכוש מסלקום? בחוץ אפשר לרכוש X10 מיני (מכשיר מיושן לגמרי אגב) ב-650 שקלים ואת ה-X3-02 בסכום דומה, ולבצע ניתוק זיקה.

שאלה שלישית והכי חשובה - מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

1. גודל שני המסכים של שני המכשירים זהה, שניהם מסכי מגע, וזמן העבודה של הנוקיה הוא הטוב ביותר מכל שאר המכשירים ברשת סלקום. בדקתי.

2. אני לא רוכש, אני מקבל.

3. כבר כתבתי בהודעה הראשונה, התקציב לא רלוונטי.

פורסם

אוטוטו יוצא ה-xperia mini החדש - הוא כמו ה-x10 mini אבל טיפה יותר גדול, הרבה יותר חזק, ועם רזולוציה יותר גבוהה. יצא כבר בחו"ל לפני כמה ימים, בתקווה יגיע ארצה בקרוב.

פורסם
  • מחבר

זה לא הקטע. לא מעניין אותי חדש/חזק, אני לא הולך להתקין עליו כלום. את מה שחשוב לי פרטתי.

פורסם

יצא לי לשחק קצת עם הX10 MINI, זעיר להחריד (טוב יחסית ל SGS2 שלי הכל זעיר) אבל שמנמן

מבחינת טאץ הוא מאוד חביב ועובד די טוב למרות מגבלות גודל המסך (אתה לא אמור להיות טאץ בגודל הזה, זה רצח)

ויצא לי גם לשחק עם הX3 02 המבנה שלו לא טבעי להרבה אנשים עם ה4 עמודות ספרות, מה שכן הטאץ שלו סביר בשביל נוקיה זול

אבל זה גם הבעיה... הוא מריץ סימביאן!!! לא להתקרב

ממליץ ללכת על הX10

פורסם
  • מחבר

אבל הבנתי שהסימבאן שלו לא רע, ומהיר יחסית. ושוב, אני לא מתכוון להתקין עליו כלום.

פשוט יש לי קצת בעיה עם הסוני שהוא רק טאצ', ועם זמן הסוללה שלו.

פורסם

נכון שהוא מריץ סימביאן, אבל S40, כלומר מערכת סגורה (הוא בשום פנים ואופן לא סמארטפון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים