פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים אתה אומר שמעבד זללן כמו I7 דור קודם +OC לא תרם בצורה משמעותית להספק המנופח? סבבה לא, אני אומר שב IDLE אין כזה הבדל אני אתן לך דוגמא מאצלי, תסתכל על המעבד שיש לי ועל ההספק שהוא צורך עכשיו, ב IDLE אגב הוא ב OC על מתח של 1.42
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים עכשיו תריץ פיורמארק על הכרטיס מסך ותעלה את אותו מסךואותו דבר עם קרייסיס\מטרו
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים ההספק הכי גבוה נמדד עם Furmark, ואין לי כח לכל השאר אבל Furmark מפעיל ת'ראד אחד על כ 40% ומעלה את הצריכה של המעבד ב 25W רק לידע כללי, כשאני מאמץ את המעבד לגמרי אני מגיע מעל 170W עכשיו כשהוכחתי לך את הטענה, אתה סוף סוף מסכים איתי?
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים תסביר לעומק, איך זה יעזור בהסבר ש כרטיס מסך במקסימום+מעבד במקסימום הופכים 400W לגבולי?הרי משחקים לא מאמצים את המעבד כמו תוכנה יעודית וגם לא את הכרטיס מסך, הם לא מדדים להספק מקסימלי של ספק
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים את קרייסיס אין לי אבל אחרי כמה דקות עם מטרו (אני מרגיש שפוט) המעבד הגיע למקסימום של 62.75Wהוא לא ממש מאמץ את המעבד, גם אתה לא שומע את המאוורר של המעבד מאיץבבקשה תאמין לי כי כל הקופי קאט פייסט אימג' שייק העלאה קישור ובשביל לספק הוכחה זה סתם סינג'ור
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים אם ניקח את כל מה שאמרת כאמת צרופה, יוצא ש guru3d וכל שאר אתרי הסקירות או שקרנים או שהם לא יודעים למדודמן הסתם אף אחת מהאפשרויות אינה נכונה ועל כן כל הבדיקות הביתיות האלה לא היו שוות את זמןההקלדה שלי ושלך
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים אולי אחיך מעדיף את המילה שלך על פני סקירות ועובדות, שאר העולם פועל קצת אחרת
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים אבל לא אמרת שכולם משקרים או משהו כזה? או שרק אני שקרן?יש לך כשל בסיסי בהבנת הנקרא
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים אם ניקח את כל מה שאמרת כאמת צרופה, יוצא ש guru3d וכל שאר אתרי הסקירות או שקרנים או שהם לא יודעים למדודמה שאתה אומר פה שאם אני אומר אמת אז הם משקרים ואם הם אומרים אמת אז אני משקראני מבין טוב טוב מה שאני קוראעל כל מקרה GURU יודעים למדוד מעולה ואפילו מצאתי לך ציטוט של מתודולוגית הבדיקה שלהם, זאת שהם מצאו בה מערכת עם 6870 צורכת 295W:The methodology: We have a device constantly monitoring the power draw from the PC. We simply stress the GPU, not the processor.וזה קו אחד עם מה שאני אמרתי לך עד עכשיו, העומס שהם בודקים הוא רק של הכרטיס מסך, אתה צריך לקחת בחשבון גם את המעבד ואת שאר הרכיבים.
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים ^^לא ממש, ההמלצה הזאת של שניצקי על ה RS400 עם 6870 חוזרת בהרבה ת'ראדיםיש פה הוכחות מפה עד הודעה חדשה למה זה גבולי וההמלצה ממשיכה, אני לא חושב שהדיון עקר אבל אני גם לא חושב שהוא יצליח להבין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.