עבור לתוכן

איטיות ברשת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז אתה צריך להגדיר PORT FORWARDING.

מה ואיך..?

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כדאי לי לבטל את החייגן?

אגב, איזה מודם יעבוד הכי טוב עם ה1043ND? (מבחינת חברה - motorola וזה)

פורסם

בלי חייגן לא תוכל לקבל את השירות של חבילת "גיימר". כל מודם שהוא לא Terayon יהיה מספיק טוב.

פורסם

מה? :s07:

שרתי משחקים דורשים PORT FORWARD בשביל שיפעלו טוב.

פורסם

בלי חייגן לא תוכל לקבל את השירות של חבילת "גיימר". כל מודם שהוא לא Terayon יהיה מספיק טוב.

לא יודע מה איתך, לפני כמה ימים לי היה חיבור חייגן עם חבילת "גיימר" של 012.. ומאתמול נשבר לי מהניתוקים של כל 5 שניות בגלל החיבור המקולל הנקרא L2PT...

קיצר שיניתי לחיבור בלי חייגן (אשר מבטל כאמור את חבילת הגיימרים) והפלא ופלא הפינגים שלי לשרתים בבריטניה ירדו בצורה דרסטית..מ90 ל60 זה פשוט נפלא וגם עוד דבר שהמהירות של האינטרנט שלי לא השתנתה, הביטורנט שלי טס 24/7 ומה שהכי חשוב שאין לי כל שניה ניתוקים מסריחים בגלל חיבור הL2PT..

אולי אני מזליסט לא יודע, אבל אצלי החיבור ללא חייגן עשה לי רק טוב והבנתי מזה שחבילת הגיימרים זו שטות אחת גדולה.

פורסם

ב012 חיבור ללא חייגן עובד טוב. ויש להם פינגים טובים.

פורסם

shlomo_l, יש לך הסבר מה הקשר בין port forward ל latency?

פורסם

הרבה משחקי רשת במדריכים שלהם מסבירים שאם יש להם בעיות בכל מיני דברים ממליצים להפנות פורטים, בטענה שזה מה שאמור לסדר.

פורסם
  • מחבר

הרבה משחקי רשת במדריכים שלהם מסבירים שאם יש להם בעיות בכל מיני דברים ממליצים להפנות פורטים, בטענה שזה מה שאמור לסדר.

הבעיה היא שעם הראוטר הקודם לא פתחתי שום פורטים וזה היה בסדר.

פורסם

להחליף מודם הייתי ממליץ בחום.

לעבור ללא חייגן ב012 זה בסדר גמור.

מקסימום אתה תמיד יכול לעבור בחזרה לגיימר.

המלצה שלי זה, להחליף מודם, להפנות פורטים, לבדוק מה קורה, אם הכל טוב אז תישאר ככה, אם לא תעבור לחיבור ללא חייגן.

פורסם

אתה גם ממליץ לתדלק לכל מי שהאוטו שלו לא נוסע? :s07:

פורסם

לא, אני רק ממליץ שאת התחכמויות שלך תשאיר לעצמך.

אני מתבסס על עובדות.

אתה לא צריך לדבר בציניות ובזלזול, במיוחד לא מנהל....

פורסם
  • מחבר

טוב, אני אבטל את החייגן ואראה מה קורה. אני מקווה שהטכנאי יביא איתו מודם שהוא לא terayon.. הנציג המניאק בהוט לא רצה לתת לי מודם לפי בחירה..

תודה על העזרה. :)

פורסם

אם תיקח קצת אחריות על מה שאתה כותב אז גם לא תקבל תגובות כאלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים