פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים מחבר כדאי לי לבטל את החייגן?אגב, איזה מודם יעבוד הכי טוב עם ה1043ND? (מבחינת חברה - motorola וזה)
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים בלי חייגן לא תוכל לקבל את השירות של חבילת "גיימר". כל מודם שהוא לא Terayon יהיה מספיק טוב.
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים בלי חייגן לא תוכל לקבל את השירות של חבילת "גיימר". כל מודם שהוא לא Terayon יהיה מספיק טוב.לא יודע מה איתך, לפני כמה ימים לי היה חיבור חייגן עם חבילת "גיימר" של 012.. ומאתמול נשבר לי מהניתוקים של כל 5 שניות בגלל החיבור המקולל הנקרא L2PT...קיצר שיניתי לחיבור בלי חייגן (אשר מבטל כאמור את חבילת הגיימרים) והפלא ופלא הפינגים שלי לשרתים בבריטניה ירדו בצורה דרסטית..מ90 ל60 זה פשוט נפלא וגם עוד דבר שהמהירות של האינטרנט שלי לא השתנתה, הביטורנט שלי טס 24/7 ומה שהכי חשוב שאין לי כל שניה ניתוקים מסריחים בגלל חיבור הL2PT..אולי אני מזליסט לא יודע, אבל אצלי החיבור ללא חייגן עשה לי רק טוב והבנתי מזה שחבילת הגיימרים זו שטות אחת גדולה.
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים הרבה משחקי רשת במדריכים שלהם מסבירים שאם יש להם בעיות בכל מיני דברים ממליצים להפנות פורטים, בטענה שזה מה שאמור לסדר.
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים מחבר הרבה משחקי רשת במדריכים שלהם מסבירים שאם יש להם בעיות בכל מיני דברים ממליצים להפנות פורטים, בטענה שזה מה שאמור לסדר.הבעיה היא שעם הראוטר הקודם לא פתחתי שום פורטים וזה היה בסדר.
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים להחליף מודם הייתי ממליץ בחום.לעבור ללא חייגן ב012 זה בסדר גמור.מקסימום אתה תמיד יכול לעבור בחזרה לגיימר.המלצה שלי זה, להחליף מודם, להפנות פורטים, לבדוק מה קורה, אם הכל טוב אז תישאר ככה, אם לא תעבור לחיבור ללא חייגן.
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים לא, אני רק ממליץ שאת התחכמויות שלך תשאיר לעצמך.אני מתבסס על עובדות.אתה לא צריך לדבר בציניות ובזלזול, במיוחד לא מנהל....
פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים מחבר טוב, אני אבטל את החייגן ואראה מה קורה. אני מקווה שהטכנאי יביא איתו מודם שהוא לא terayon.. הנציג המניאק בהוט לא רצה לתת לי מודם לפי בחירה.. תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.