עבור לתוכן

פירצה בתוכנת VNC ??

Featured Replies

פורסם

הי לכולם,

בחודש האחרון התקנתי במחשב הביתי את תוכנת VNC להשתלטות מרחוק.

כאשר ביצעתי השתלטות, תמונת התצוגה שבמסך נעלמה כדיי לחסוך במשאבים.

היו ימים שכאשר חזרתי הביתה (ולא הפעלתי באותו יום את התוכנה) גיליתי כי במחשב

לא מופיעה תמונת התצוגה (Desktop) .

האם מישהו ממכם מכיר פריצת תוכנה ל VNC שפורצת את הסיסמא המאוד מסובכת שהקשתי ?

??? :-[

בברכה וכו,

אביש.

פורסם
האם מישהו ממכם מכיר פריצת תוכנה ל VNC שפורצת את הסיסמא

תקרא קודם את חוקי הפורום ו-א-ח-ר-י זה תכתוב הודעות >:(

פורסם

פותח הת'רד הבהיר לי בפרטי שהכוונה היא לא לשאול על דרך לפרוץ תוכנות VNC.

המשתמש פשוט שאל אם מוכרות לנו פירצות בתוכנות VNC, שדרכן אפשר לפרוץ לו למחשב בזמן שהוא לא נמצא בבית. אם כן, איך להתגונן מהן או מה לעשות נגדן.

אז בתשובה לפותח הת'רד: מה השם המדוייק של התוכנה שאתה משתמש בה? לדעתי, זה נשמע כמו סתם באג בתוכנה ולא פריצה של מישהו אליך דרך התוכנה.

אתה יכול לנסות להתקין פיירוול כלשהו על המחשב. אל תיתן בפיירוול הרשאה להתחבר אל המחשב שלך עם התוכנה הזאת, וכשתחזור הבייתה אחרי יום שהתוכנה והפיירוול פתוחים, תבדוק ב-log של הפיירוול אם היו נסיונות להתחבר למחשב דרך התוכנה (נסיונות שהן לא אתה).

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי מאוד מוגן, הוא מכיל אנטי-וירוס שמתעדכן על בסיס יומי, כמעט ומכיל פייר-וול של ZoneAlarm שהגדרתי כראוי. עוד אוסיף שהיום קרה משהו מבהיל: המחשב נדלק לבד, אחריי שהיה כבוי במשך מספר ימים,

חבריי בעבודה אמרו לי לבדוק את הגדרות ה Wake-On-Lan ב BIOS ואבדוק כשאחזור הביתה.

אני לא אחד שלא מבין כלום, למדתי MCSA ואני מתכנת, כך שרעיונות של פייר-וול, זה מצחיק :D ;D.

עוד רעיונות, מישהו ???

פורסם

אז זה ממש ממש נראה לי כמו סתם באג בתוכנה (הבעייה שציינת בהודעה הראשונה).

לא אמרת מה השם המדוייק של התוכנה שאתה משתמש בה.

אני משתמש לעיתים ב-TridiaVNC ואני יכול להגיד לך שהבאג הזה, שלפעמים נעלמת תמונת הרקע, קורה גם לי. ואין סיכוי שפרצו לי, כי אני השתמשתי בה רק בתוך הרשת הביתית, וההרשאות שניתנו לה הם פנימיים בלבד.

על אחת כמה וכמה, אם יש לך פיירוול, ואתה מבין בכל העסק, יורדים הסיכויים שחווית פריצה לאפסיים כמעט.

נ.ב.- בקשר לבעייה השנייה, תבדוק באמת את ה-Wake on LAN. אני זוכר שפעם דיברו פה על מקרה כזה שהמחשב נדלק כשמפעילים מנורת פלורסנט אפילו... אני אנסה לחפש לך את הת'רד. אתה יכול גם לבצע search.gif פה בשביל עוד מידע.

עריכה: מצאתי.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=21596;start=0

פורסם
  • מחבר

התוכנה היא REALVNC, אני אציין גם שהסרתי את התוכנה כבר לפניי מספר ימים ועדיין נראה היה

שתמונת התצוגה נעלמת ולכן כל השאלות הללו. אחרי מספר ימי חשדות החלטתי להסיר כל זכר לVNC דרך

הרגיסטרי ועכשיו אין את הבעיה הנ"ל.

אתמול שיניתי גם את כל ערכי ה Wake On XXX ב BIOS.

אני מקווה שבזה נפתרה התקלה הנ"ל - ימים יגידו :-\.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים