פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים שלום,אני מנסה לשמור דברים בביוס וזה חוזר תמיד לאפשריות שהיו לפני השמירה( כאילו לא שמר מלחתחילה )אני חושב שזה הבעיה בבטריה של הביוס....היא התרוקנה...... יש מצב שזאת הבעיה ואם כן כמה עולה בטריה כזאת ואם אפשר למצוא בכל חנות מחשבים?תודה לעוזרים.
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים תנסה להחליף (לא יזיק להחליף אותה בשום מקרה)תוציא אותה מהלוח לך איתה לחנות שעוניםכדי שהוא ידע מה המספר המדויק של הסוללהאפשר גם להסיג בחנות מחשבים מקומית
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מחבר תנסה להחליף (לא יזיק להחליף אותה בשום מקרה)תוציא אותה מהלוח לך איתה לחנות שעוניםכדי שהוא ידע מה המספר המדויק של הסוללהאפשר גם להסיג בחנות מחשבים מקומיתיש לך מושג כל שהו כמה זה עולה?עריכה:פאאקק זה מאחורי הכרטיס מסך ואני מפחד שיקרה לזה משהו כי הכרטיס יקקקקררררר מסדרת GT
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים זה עולה גרושיםואתה לא חייב להוציא את הסוללה מספיק לרשום את הדגם שלה על פתקואם החלטתה להוציא אותה אז אל תפעיל את המחשב בזמן שאין סוללה כי זה עלול להגמר בהחלפה של לוח אםלדוגמה:http://www.ebay.com/itm/5pcs-CR2032-motherboard-bios-lithium-coin-battery-3V-/140550902432?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b97c92a0
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מחבר זה עולה גרושיםואתה לא חייב להוציא את הסוללה מספיק לרשום את הדגם שלה על פתקואם החלטתה להוציא אותה אז אל תפעיל את המחשב בזמן שאין סוללה כי זה עלול להגמר בהחלפה של לוח אםלדוגמה:http://www.ebay.com/itm/5pcs-CR2032-motherboard-bios-lithium-coin-battery-3V-/140550902432?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b97c92a0כן אני יודע אבל הכרטיס מסך מסתיר חצי מהסיללה וצריך להוציא תכרטיס כדי להוציא תסוללה...ואני לא מצליח להוציא תכרטיס מסךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים יש בד"כ קליפס שתופס את הכרטיס מסך לסלוט - תחזיק אותו לחוץ בזמן הוצאת הכרטיס
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מחבר יש בד"כ קליפס שתופס את הכרטיס מסך לסלוט - תחזיק אותו לחוץ בזמן הוצאת הכרטיסלא מוצא..עריכה: מצאתיאיך מוציאים תבטריה ה****** הזאתתת!!!!!! היא לא יוצאתחחחחחחחחחחחחח עריכה: הצלחתי בונה כמה אבקקקקק יש בכרטיס מסךךךךךך!!
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים תנסה להחליף (לא יזיק להחליף אותה בשום מקרה)תוציא אותה מהלוח לך איתה לחנות שעוניםכדי שהוא ידע מה המספר המדויק של הסוללהאפשר גם להסיג בחנות מחשבים מקומיתאי אפשר הסוללות הן סוללות LiOn בד"כ או כל סוג אחר של סוללות נטענות, תחבר סוללה רגילה ותקבל בברביקיו או נזילה...
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים אי אפשר הסוללות הן סוללות LiOn בד"כ או כל סוג אחר של סוללות נטענות, תחבר סוללה רגילה ותקבל בברביקיו או נזילה...מהניסיון האישי שלי אני יכול להגיד לך שכבר עשיתי את זה למחשב פנטיום 3 הרגיל + הנייד שהיה לי אז ולעוד מספר מחשבים פנטיום 4ולא היה שום נזק כתוצאה מההחלפה, ההפך, המחשבים עבדו עוד מספר שנים עד שהם הלכו לעולמם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.