פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים שלום,יש לי מסך שטוח של Lg.לאחרונה צצה בעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם.לפעמים כשאני לא משתמש במחשב לתקופה ממושכת הוא נכנס לpower saving mode (מצב חסכון בחשמל או מצב שינה)והוא לא מצליח לצאת מהמצב הזה , הוא פשוט נשאר תקוע עליו,אני מכבה את המחשב מוציא את כל השקעים מהחשמל וכשאני מדליק הוא עדין נשאר תקוע.באותו מצב..בעבר הוא פשוט יצא מהמצב הזה אחרי כמה ששעות ולפעמים אפילו כמה ימים..אם מישהו מכיר את התופעה או יודע ממה אני נובעת אני ממש אשמח לקבל עזרה!תודה מראש..
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים אפשר לקבל בבקשה פירוט של הרכיבים: לוח אם, מעבד.הפתרון הפשוט ביותר לעקיפה הוא נטרול של מצב השינה. לא פותר את הבעיה, אבל לפי התיאור אמור לעקוף אותה.
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מחבר אז ככה , אין לי שמץ אם הספק הוא פנימי או חיצוני,איך אני יודע?שנית,לא החלטתי שהביעה במסך,יכול באמת להיות שהתקלה היא במחשב.וחוץ מזה ניטרלתי את מצב השינה,איך כמו שאמרת,זה רק לעקוף את הבעיה.תודה חברים!
פורסם 2011 באוגוסט 2314 שנים אם יש כבל חשמל פשוט שמתחבר למסך בחיבור של 3 פינים אז הספק פנימי.אם יש כבל חשמל שמתחבר ל"לבנה", והלבנה מחוברת למסך בחיבור עגול אז הספק חיצוני.
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים מחבר הספק חיצוני...יש לבנה וחיבור עגול בנוסף לכבל הפינים.דבר נוסף שקרה לי לאחרונה זה שהמחשב נכבה ונדלק מעצמו...תודה על העזרה!
פורסם 2011 באוגוסט 2814 שנים מחבר אני מציין את זה כי יכול להיות ששתי התופעות (הכיבוי והמצב חיסכון בחשמל )קשורים זה לזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.