עבור לתוכן

אתר לצילום אופנה ? מישהו יכול לעזור ?

Featured Replies

פורסם

יש לי דוגמנית שאני רוצה לצלם, ואני חשבתי שמה יכול להיות יותר טוב ממיקום של שדה....עדיף כמובן שדה של שיבולים אבל מבחינתי כל שדה !

יש הצעות למישהו ?

או לאורווה עם קש ?

אשמח לעצות...אני נייד עם רכב , וגר בירושלים , אבל אסע לכל מקום.

פורסם

יש הצעות למישהו ?

לא להיו בנאלי להחריד זו הצעה ?

לגבי שיבולים -

רמות יששכר (גליל תחתון). יש לך ג'יפ ? יכול להמליץ על מסלול.

אם לא, בטח יש משהו לפרייבטים, אבל תצטרך לגגל.

מערבה לאזור קרית גת על כביש 35.

כביש 40 לב"ש בצידי הכביש.

וקצת צמוד ליער המגינים

השאלה היא אם נשאר משהו... שבועות היה כבר לפני חודשיים.

שדה בר אחד זכור לי משהו באזור הרצליה.

גוגל איט

פורסם
  • מחבר

א.תודה על עזרתך.

אגב אם יש לך רעיון למיקומים נוספים - אשמח לעצתך :-)

פורסם

כל מקום יכול להיות מיקום.

מה הקונספט ?

פורסם
  • מחבר

אין לי קונספט מסויים , חשבתי על אביב/קיץ והיופי של הבחורה.

פעם שעברה עשינו צילומים בסטודיו.

פורסם

כללי מאוד.

פורסם
  • מחבר

עוד אחד , אני יודע שאני מאוד כללי , וזה בגלל שלא גיבשתי תוכנית בראש.

לבקשת המודליסטית , הקונספט של להצטלם בשדה (במיוחד של שיבולים) קרץ לי.

ככה שכל המלצה והצעה תתקבל בברכה :-)

הן של קונספט והן של מקום.

פורסם

אז שבו שניכם ותחשבו מה אתם רוצים להוציא.

לא צריך לסגור את כל הפרטים הקטנים, אבל אם יהיה לך כיוון בראש זה יעזור לך מאוד.

אפשר גם להמציא בהשראת המקום, לפעמים באות הברקות, לפעמים יוצא בזבוז זמן.

חפש מה משך אותך לשדה, ותמצא את מה שדמיינת.

למה החלטתם דווקא על שדה/שיבולים ? מה קרץ לך ?

פורסם
  • מחבר

בנושא השיבולים, משך אותי כל קונספט האביב/קיץ, אין דבר יותר מרהיב משמש של שש-שבע אחר הצהריים מאחורי הבחורה עם שיבולים זהובים....אני חושב שאפשר ממש בקלות לקבל השראה בכל שדה, אם זה לצלם רוגע , אם זה לצלם "תנועה" , וכמובן אם זה לנצל את השמש.

ומעבר לכך גם אפשר לעשות גם צילומים בסגנון קאבויים, עם כובע של קאבוי, חתיכת קש בפה , מגפיים וגינס קצר וקרוע.

אני בדרך כלל מקבל השראה מהמקום ולוקח כמה אביזרי עזר כמו גיטרה חשמלית , כובע וכו'.

הבעיה שלי , שאני לא מכיר כמעט מקומות להיעזר בהם.

פורסם

אין דבר יותר מרהיב משמש של שש-שבע אחר הצהריים מאחורי הבחורה עם שיבולים זהובים.

הנה כבר תמונה שאתה תדע לצלם בשטח.

אתה מנסה לפרוט את הטכני (אביזרים, שמש, רקע). טכני הוא לא ה-רעיון. הוא מה שאתה שם בתמונה כדי שהרעיון יועבר.

מגפי קאובויי + חתיכת קש + ג'ינס + חציר - סבבה, זה אחיד. איזה רעיון זה משדר ? שהיא קאובויי. למה היא קאובויי ? לא יודע... (אם אין סיבה, זה קצת רדוד לא ?)

אבל אם זה מה שאתה רוצה, זה סבבה. "היא קאובויי" זה רעיון, פשוט נטול מניעים.

כתבת אביב / קיץ.

אז מה זה אביב קיץ בשבילך ? זה חום אימים ? זה בריזה נעימה ? זה התחדשות ? זה פריחה ? זה יובש ? זה חופש גדול ?

אם זה עוסק בבחורה למשל - איזה תכונות בה זה בא להבליט / לנגוד ?

אם זה עוסק באפנה - מה הבחורה צריכה לעשות, ומה צריך להיות ברקע כדי שילך עם סגנון הבגד / ינגוד אותו ?

אם אתה יוצא לצלם "סט", אתה לא רק צלם, תחשוב על עצמך בתור במאי. שיהיה לך בראש תסריט, מניעים, מה מופיע, איך זה עובר.

אל תסגור את כ-ל הפרטים הקטנים, כי באמת מגיעים לשטח ועושים שינויים שמרגישים שם. אבל צא עם משהו מהבית, אל תמציא את כל הסרט על המקום.

פורסם
  • מחבר

עוד אחד....אין עליך , גם מביא לוקיישן מגניב , וגם מאיר את עיני !

אני בהחלט אבצע את מה שהצעת :-)

אשתף בהמשך.

פורסם

שדה חמניות יכול להיות מעניין. אבל כמו שנאמר, אתה צריך להגיד משהו בתמונות. אלא אם זה הולך להיות צילום בחורה, משהו רדוד לגמרי.

פורסם

אל תסגור את כ-ל הפרטים הקטנים, כי באמת מגיעים לשטח ועושים שינויים שמרגישים שם. אבל צא עם משהו מהבית, אל תמציא את כל הסרט על המקום.

אני מסכים עם מה שאתה כותב בדיון הזה, אבל רק לגבי הנקודה הזאת - בהפקות רציניות בהחלט סוגרים את כל הפרטים הקטנים מראש.

כמובן שאפשר וצריך לאלתר ולצלם כל רעיון שעולה בראש ובלב (ואפשרי לביצוע בהתאם לנסיבות כמובן), אבל בתכנון המקורי - צריך להיות לך כבר סטורי-בורד עם מספר key-frames שאתה כבר יודע מראש איך בדיוק אתה רוצה שהם יצאו, ומה אתה צריך לעשות בשביל לבצע אותם. זה מבטיח לך (לפחות מהבחינה הרעיונית) יום צילומים מוצלח, ולא יום של "אממ.. אז מה נעשה עכשיו.. יש לי רעיון, תקפצי באוויר!" :)

פורסם

בגדול אנחנו מסכימים גם על הנקודה הזו.

דיברתי על פרטים הרבה יותר קטנים. לפעמים (המקרה ההפוך למקרה הזה) אתה כל כך נסחף בתכנון שלך, שאתה לא משאיר מקום לכיוונים להתפתח אצלך בזמן הצילום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים