פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים היי יש לי וינדוס 7 וכאשר אני צופה בסרט עם תןכנת VLC אז מיידית מקבל את המסר הזה the color scheme has been changed to windows 7 basic
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים נראה שהמחשב לא מסוגל להריץ גם את ערכת הצבעים המלאה של Win7, וגם סרטים "כבדים".
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר נראה שהמחשב לא מסוגל להריץ גם את ערכת הצבעים המלאה של Win7, וגם סרטים "כבדים".מוזר המחשב שלי סביר יחסית.. לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400כ.מסך HD4830 מחשבים חלשים יותר יכולים להריץ את VLC ללא הבעיה הזו.. גם הלפטופ שלי..
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים אולי הגדרת לVLC הגדרות תאימות, ובהם הורדת את הגרפיקה?תנסה לבדוק את זה, וגם לעדכן את ה vlc.
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מחבר אולי הגדרת לVLC הגדרות תאימות, ובהם הורדת את הגרפיקה?תנסה לבדוק את זה, וגם לעדכן את ה vlc.היי איך אני עושה את זה? תודה
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים לך ל:Settings->Preferences->Video->Output modules*שים לב שאתה במצב ALL בחלון ההגדרות כדי שתוכל להגיע לשם.תשנה את הערך שם ל OPENGL, אני מניח שכרגע זה על DIRECTX אצלך...
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מחבר לך ל:Settings->Preferences->Video->Output modules*שים לב שאתה במצב ALL בחלון ההגדרות כדי שתוכל להגיע לשם.תשנה את הערך שם ל OPENGL, אני מניח שכרגע זה על DIRECTX אצלך...פיישש חזק אתה ! זה עובד, תודה לכל מי שסייע כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.