פורסם 2011 באוגוסט 1814 שנים התחלתי לשחק במשחק , ואני חייב להגיד שהמשחק מדהים ! ב 15$ בין הקניות הכי טובות שעשיתי השנה.תמציתית המשחק מספר על דמות בשם The Kid המעללת לה בעולם קסום מנסה למצוא חפצים שישחזרו את הבית - The Bastion לקדמותו אחרי שמשהו לא ידוע (הרסני) קרה שם, הז'אנר של המשחק הוא סוג של אקשן-RPG , סגנון דיאבלו כזה Hack&Slash עם עיצוב גראפי ייוחדי ומעניין. המשחק ממש לא רדוד, ומציע הרבה אופציות התקדמות ושיפור הדמות.המשחק פותח ע"י חברת SuperGiant Games, חברת אינדי, ומקבל ביקורות מהללות ( ביניהם אתר Gamespot - 8.5 ו IGN - 9 ).יש עוד דבר מאוד מיוחד לגבי המשחק וזאת התחושה ההרפתקנית שהוא מחדיר בך, לזה עוזר דובר מיוחד שמתפקד כסוג של שדרן, פשוט איתך לכל משך ההרפתקה משדר את מה שאתה עושה.לפרטים נוספים :http://supergiantgames.com/?page_id=242ול Steam Sale :http://store.steampowered.com/app/107100מומלץ בחום !! (לתמוך בחברה!)עריכה : אני אישית קניתי גם את ה Soundtrack של המשחק, כי הוא פשוט מדהים ! משהו ששכחתי לציין מקודם, עוד סיבה לקנות.
פורסם 2011 באוגוסט 1814 שנים עקבתי אחריו עוד בIndieDB - שמח לראות שהוא מצליח. בעקבות הנסיון המר שלי עם משחקי אינדי - אני אחכה שהמחיר ירד לסביבות ה2.5$ בינתיים zealWarcraftmovies התחילו לפרסם בערוץ שלהם Play Through שלם של המשחק: חלק ראשון: http://www.youtube.com/watch?v=MI90a7fYb3c&feature=channel_video_title יצא גם דמו בסטים
פורסם 2011 באוגוסט 1814 שנים כן ראיתי יצא היום או אתמול... אין לי כל כך הרבה זמן בשבועות האחרונים אז אני מפספס דברים מידי פעם
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים מחבר סיימתי אותו , אני חייב להגיד המשחק ארוך ! באזור ה 10-12 שעות .. מעולה אפשר למרוח אותו עוד אפילו
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים אני גם משחק בו עכשיו, משחק ממש מעולה! אבל חלק מהאתגרים של הנשקים ממש קשים... אין לי מושג איך לעשות את זה של המצ'טה לדוג'.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים כל האתגרים נהיים יותר קלים אחרי כמה שיפורים לנשק. במקרה של המצטה, רוץ לאמצע, תהרוג את כל מה שזז לפני שהם מתפזרים, אח"כ את הדיספנסרים שלהם, ובסוף את התותחים האלו.כל מי שעוד לא משחק בזה, אתם מפסידים...
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר קודם כל , זה שהאתגרים קשים, לדעתי, זה טוב מאוד. וכמו שהבחור לפני אמר, הם נהיים טיפה יותר קלים עם השדרוגים הנכונים. אני דווקא הסתבכתי עם האתגר של הרובה עצמות הזה, נתקעתיב silver prize ווויתרתי.
פורסם 2011 באוגוסט 2314 שנים תשדרג עוד את הרובה, זה יהיה ממש קל.כרגע סיימתי את המשחק. אלוהים אדירים, זה היה מדהים אדיר מכל בחינה. אחד ממשחקי האינדי הטובים ששיחקתי.אני יכול לחשוב רק על חסרון אחד- קצר מדי. בהחלט יכולתי לשאת עוד כמה שעות משחק.וד"א, סתם מתוך סקרנות מה אתם בחרתם בסוף? לשחזר או להתפנות?
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים לא רע, התרשמתי מהדמו. מזכיר לי את מג'יקה האמת(שגם איתו נהנתי).קצת שטנצי עדיין. נחכה עוד קצת אולי יהיו עוד הפתעות.מה עדיף DEATHSPANK או זה?
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים מחבר זה ללא ספק. אי אפשר לשפוט לפי הדמו , המשחק מתפתח הרבה יותר ופתאום אתה מגלה הרבה שכבות של משחקיות. סיימתי אותו פעמיים עכשיו , בשביל 15$ המשחק שווה כל אגורה.
פורסם 2011 באוגוסט 2914 שנים סיימתי אותו , אני חייב להגיד המשחק ארוך ! באזור ה 10-12 שעות .. מעולה אפשר למרוח אותו עוד אפילומה!? אני סיימתי אותו תוך משהו כמו 4-6 שעות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.